Stvari koje ona ne bi trebalo da zna - Men`s Health

Stvari koje ona ne bi trebalo da zna

Čak i u dužoj vezi, pokušajte neke stvari da ostavite samo za sebe, neke stvari nikako ne treba spominjati pred novom devojkom:

BROJ LJUBAVNICA I SEKSUALNIH PODVIGA
Iako je to jedna od stvari s kojom se hvalite pred prijateljima, temu o broju seksualnih partnerki preskočite. Naravno, žene će uvek pitati, ali ne morate im baš sve ispričati. Priznanje o seksu za jednu noć, avanture i slične stvari samo će potegnuti još niz pitanja.

TROŠKOVE I VISINU PLATE
Ukoliko ne živite zajedno, devojka ne mora da ima uvid u vaše finansije, visinu vaše plate ili telefonskog računa. Međutim, kad prilikom zajedničkog života imate i zajedničke troškove, opet određene stvari treba zadržati za sebe, na primer, vaša žena ili devojka ne mora da zna koliko potrošite kad izlazite s prijateljima ili koliko košta novi mobilni telefon.

PORODIČNE TAJNE I ODNOS S RODITELJIMA
Iako imate posao, prijatelje i devojku, ne mora da znači da ponekad ne trebate roditelje, bilo da se radi o savetu, finansijskoj pomoći ili uslugama koje vi činite za njih. Nemojte odavati devojci svaku sitnicu iz vašeg odnosa sa roditeljima jer tako će imati veću kontrolu nad vašim životom što bi vam se kasnije moglo osvetiti.

SVOJE SLABOSTI I STRAHOVE
Ako pred devojkom stalno pričate da se bojite zubara, visine ili čega već, ona će pomisliti da nema oslonca u takvom muškarcu. Pred devojkom, iako niste, glumite jakog muškarca.

AKTIVNOSTI U KUPATILU
Većina muškaraca nema stida prilikom razgovora o ‘WC aktivnostima’, a isto tako većina žena taj običaj mrzi. Koliko puta, kad i zašto idete u kupatilo, ostavite za sebe, jer to zaista nikog drugog ne zanima.

TAJNE VAŠIH PRIJATELJA
Neki parovi redovno ogovaraju prijatelje i njihove veze, ali to nije uvek pametno. Ako vaš najbolji prijatelj vara devojku, a vi s njim često izlazite, pitanje je dana kad će to izazvati navalu besa kod vaše partnerke.

Pročitajte i  5 načina da otkrijete da li vas vara

STATISTIKU O MASTURBIRANJU
Mnogi muškarci koji imaju redovan seks i dalje nastavljaju sa svojom omiljenom navikom, svakodnevnom masturbacijom. Samozadovoljavanje samo po sebi nije loše, no napominjanje toga u razgovoru može izazvati komplikacije. Ona može pomisliti da nije dovoljno dobra ili da vi ustvari želite seks s nekom drugom.

POKLONE I STVARI BIVŠIH DEVOJAKA
Čak i ako imate punu kuću stvari koje su vam poklonile bivše devojke, to ne spominjite. Svaki put kad vaša sadašnja devojka ili supruga vidi taj CD, majicu ili parfem, biće u stanju da ga baci ili sakrije od vas. Razlog je obična ljubomora, ali koja se u ovom slučaju zaista može zaobići.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *