Ove greške tokom dopisivanju koštaju vas drugog dejta - Men`s Health

Ove greške tokom dopisivanju koštaju vas drugog dejta

Seks preko mreže: Kako da je smuvate na društvenim mrežama

Jedno je uzeti broj devojke, ali zakazati dejt? Sasvim druga priča. Ne samo da pripadnice lepšeg pola analiziraju i proučavaju svaku vašu poslatu reč (bukvalno u sitna crevca), već vas i procenjuju na osnovu svih poruka0 koje pošaljete. Nova istraživanja su pokazala tačno nikako ne smete da kuckate!

Najveći “dil brejker”? 40% ispitanika odgovorilo je da im najviše smeta ako im osoba odgovori samo na jedno od nekoliko pitanja koja su im postavila, dok je 35% njih reklo da ne voli previše poruka.

“Slanje poruka posle prvog sastanka je ritualni proces. Lako je prepustiti se euforiji, pogotovo ako ste upoznali nekog ko vam se baš svideo”, objašnjavaju eksperti.

“Međutim, veoma je važno da pažljivo isplanirate sadržaj svake poruke ako želite da ‘obezbedite’ drugi/treći dejt”

Neki do razloga su očigledniji od drugih: Čekanje predugo da odgovorite smetalo je trećini ispitanika, dok je druga trećina tvrdila da ih ne interesuju ljudi koji “tvrde pazar”.

Postoji još mnogo koristnih podataka: 34% ispitanika ne voli otrcane selfije, deo njih obraća veliku pažnju kad je u pitanju gramatika, kao i upotreba nadimaka koji su neprimereni.

Srećom, istraživanje nam daje odgovore i na to kakve poruke treba slati. 63% učesnika u istraživanju kaže da bi više voleli da prime jednu emotivnu poruku dnevno, nego više “praznih” poruka.

Foto: Shutterstock / Priredio D. K.

Pročitajte i  Od posla do romantičnog sastanka za 10 minuta
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *