7 razloga da se smuvate sa devojkom koja čita knjige - Men`s Health

7 razloga da se smuvate sa devojkom koja čita knjige

U današnje vreme maltene je nemoguća misija pronaći osobu ženskog pola koja uživa da vreme ubija čitajući. Kad pronađete jednu, ne ispuštajte je iz ruku! Evo koje to dobre osobine krase ljubiteljke knjiga:

ZABAVNA JE
Ako nameravate s nekim da provedete vreme do kraja života, treba vam neko ko je kompleksan i zna da misli. Nekoga ko nije predvidiv i koga nije tako lako “pročitati”. Drugim rečima, osobu s kojom vam nikad neće biti dosadno. Dobra stvar kada su njene knjige u pitanju jeste to što možete da odete na kraj sveta i upoznate razne običaje i kulture, a da i ne mrdnete iz svoje spavaće sobe.

UZ TAKVU OSOBU I VI ĆETE BITI POPULARNI U DRUŠTVU
Ma koliko da vaša draga lepo izgleda, u socijalnim situacijama primetićete i sami da zapravo uvek zablistaju oni ljudi koji imaju znanja o nekoj oblasti ili pojavi. Bićete ponosni na nju kad god bude rekla nešto pametno.

NIJE “SKUPA ZA ODRŽAVANJE”
Ovakvim ženama nisu važni nakit, krpice ili skupi automobili. One, poput svojih omiljenih knjiških junaka, shvataju šta je zaista bitno u životu. Neće se za vas udati zbog novca ili socijalnog statusa. Za rođendan, godišnjicu ili praznike poklonite joj knjigu. Biće oduševljena i zahvalna.

SAMOSTALNA JE
Ona ne želi da bude sa svojim muškarcem sve vreme. I njoj je potrebno vreme za sebe, baš kao i vama, tako da se nikad neće posvađati s vama zbog nekog vašeg hobija. To jednostavno nije njen stil.

IMA STAV
Knjige su bogate savetima, naravoučenijima, poučnim životnim pričama… Dama koja čita dublje shvata smisao života i ne zadržava se samo na površnim sitnicama. Ona će znati da vaspitava vašu decu, donosi ispravne odluke u kriznim situacijama. Rečju, u pitanju je osoba u koju možete da imate poverenja.

Pročitajte i  6 načina da se izborite sa prevremenom ejakulacijom

NEMA PROBLEM SA ISPOLJAVANJEM EMOCIJA
Žena koja voli da čita znaće vrlo konkretno da vam objasni kako se u tom trenutku oseća i to, ako treba, suptilnim nijansama. Od nje nećete dobiti one mrske vam ženske odgovore “ništa mi nije” i slične.

ONA JE SEKSI
Načitane devojke o ljubavi i seksu znaju sve i svašta. Samo kada se malo opuste, shvatićete koliko su znanja pokupile iz svojih omiljenih knjiga. Nemojte da se iznenadite ako vam ponude nešto potpuno nevaljalo. Samo se prepustite i ostvarite im fantaziju.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *