Najseksi svetski rekordi - Men`s Health

Najseksi svetski rekordi

Mada retki vole da im se zadire u intimu, neki odluče da je podele sa svetom i na taj način se upišu u udžbenike. U tekstu donosimo rekordne seksualne brojeve poput najvećeg broja partnera sa kojima je žena spavala u jednom danu ili najdugotranije masturbacije.

Sve tajnovite i intimne stvari pobuđuju veliku pozornost pa drugačije nije ni u slučaju seksa i njegovih propratnih elemenata. Naročito kada se radi o retkim podacima. Kada govorimo o rekordima vezanim za seksualne odnose, uvek ostaje crv sumnje da su postojali i neki, koji nisu ostali zabeleženi. Ali, među postojećim informacijama, ovo su naj, naj brojke vezane za polno opštenje i intimne delove tela.

  1. Najduži izmeren penis je dugačak 24,1 centimetar u uobičajenom ‘izdanju’, a 34,7 centimetara u erekciji.
  2. Vlasnica najvećih prirodnih grudi je 55-godišnja Amerikanka iz Atlante Annie Hawkins Turner. Veličina njenog grudnjaka je 102 ZZZ.
  3. Najjača vagina sveta može da podigne 14 kilograma.
  4. Spermatozoid prilikom muške ejakulacije, najdalje je ‘odletelo’ 4,2 metra.
  5. Najveća izmerena brzina muške ejakulacije iznosi 67,5 kilometara na sat. Svetski je pak rekord u dužini masturbacije 9 sati i 58 minuta.
  6. Najveći broj seksualnih partnera u toku jednog dana imala je jedna žena, tačnom brojkom njih 919. Za svakog muškarca, prosečno je ‘izdvojila’ 94 sekunde.
  7. Najduži  poljubac trajao je 58 sati, 35 minuta i 58 sekundi.
Pročitajte i  Postupite pažljivo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *