Kako da pojačate seksualni nagon svoje devojke - Men`s Health

Kako da pojačate seksualni nagon svoje devojke

Jedno od najčešće postavljanih pitanja, između ostalog, jeste i da li muškarac može da uradi nešto da pojača seksualni nagon svoje devojke. Na ovo pitanje odgovor daje terapeut i seks-kolumnista Amber Medison.

Za početak, ono što je najvažnije jeste da saznate zašto njen nagon uopšte mora da se pojačava. Jedan od glavnih krivaca je stres. Kada je vaša devojka pod stresom, bilo zbog problema na poslu, velike odgovornosti ili nekog problema sa porodicom ili prijateljima, čak i nešto u vašoj vezi, njen seksualni nagon će se smanjiti.

Zato, na samom početku morate utvrditi izvor njenog stresa i ukloniti ga. Ako niste baš sigurni šta je uznemirava, evo šta možete da uradite:

Kada ona dođe, recite joj da sedne, a vi joj ugađajte. Ako zaista želite da je rasteretite i oslobodite stresa, operite veš umesto nje, operite sudove, počistite malo stan. Zatim joj pripremite obrok koji ona voli. Nakon što se odmori oko 30 minuta posle jela, ali pre nego što postane suviše umorna, počnite da je ljubite i polako svlačite. Nemojte biti blizu spavaće sobe, jer će je to asocirati na spavanje. “Zadržite se na kauču ili nešto slično, jer što joj se više bude činilo da je seks opušta, a što manje bude osećala da je to nešto što mora da radi, osećaće se više seksi. I više će želeti seks” – savetuje Medison.

Pročitajte i  Da li ste nekada probali poze Lazanje i Burgija? (VIDEO)
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *