5 pravila za uspešno zavođenje žena - Men`s Health

5 pravila za uspešno zavođenje žena

“Ovo je malo manipulativno, ali za muškarce koji imaju malo samopouzdanja ovo je injekcija smelosti” – kaže Rob King, ekspert za zavođenje.

Rezultat sledećih saveta biće celovečernji poljupci, možda čak i više od toga, ali ono najbolje što ćete dobiti jeste samopouzdanje. Eksperimentišite sa sobom, ali i sa ženom koju zavodite. Testirajte ova pravila zavodnika Roba Kinga.

NATERAJTE JE DA MISLI
Razoružajte je pitanjima koje će je naterati da na njih odgovori. Na primer. “Na skali od 1-54, koliki je krš ova muzika?”. Što se više uključi u razgovor, veće su šanse da produbite novonastalo poznanstvo.

ČEKAJTE PRAVO VREME
Nemojte nuditi piće, ni tražiti digitalne podatke, bar dok ne porazgovarate nekoliko minuta. Ovo govori da i ona mora vas da zadivi, isto kao i vi nju.

ISPRAVITE SE
Imajte na umu da je visina i držanje atraktivnije od muskulature – zaključila je studija Univerziteta u Juti. Idite na jogu bar dva puta nedeljno da biste korigovali loše držanje.

POSTAVITE STANDARDE
Kada razgovor počne da teče, postavljajte pitanja poput da li se bavi sportom i da li se hrani zdravo. To će joj izgledati kao da imate visoke standarde i u njenim očima postaćete još atraktivniji.

BUDITE SIGURNI U SEBE
Oprobajte se u intenzivnom treningu pre nego što treba da se nađete sa njom. Jedna studija je utvrdila da nakon treninga svaki muškarac ima više samopouzdanja.

Srećno!

Pročitajte i  Upoznajte Viktoriju Lombu, seksi kraljicu fitnesa
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *