Šta da radite kada je ona pregruba? - Men`s Health

Šta da radite kada je ona pregruba?

Kako postupiti? Odgovor na pitanje daje nam upravo dama.

Ako imate devojku koja je previše gruba za vaš ukus, ona  imate zanimljivu zagonetku u rukama. Želite da vas ona vidi kao muškarca koji je otvoren za sve, ali ne uživate u tome što ona voli da radi. Kada je reč o seksu, ne postoje pravila. Za početak, niste kukavica – samo imate različite ukuse i tu nema ničeg lošeg. Ovde definitivno važi stara izreka “Sto ljudi, sto ćudi”.

Isto važi i za vašu devojku – ono što vama izgleda grubo, za nju je možda potpuno normalno. Kako god, ako ona radi nešto što vama ne prija ili vas povređuje i boli, morate da progovorite, jer razgovor predstavlja pravu intimnost. Nadajmo se da će posle razgovora ona biti nežnija, pa ćete oboje moći da se opustite i uživate u seksu.

Dr Kerol Kvin, seksolog iz klinike “Good Vibrations”, kaže da postoji nekoliko razloga za njenu grubost: ili je uzbuđuje zadavanje bola ili ona voli bol, pa joj se čini da svi vole. Ili jednostavno ne shvata koliko je jaka i gruba.

“Direktno je pitajte, ali bez optuživanja” – savetuje Kerol Kvin. Obratite joj se, na primer, ovako: “Tebi se baš sviđa kad me ugrizeš, ali meni to ne predstavlja zadovoljstvo. Ono što mi najviše prija je…”

Pitajte je i da li je ono što ustvari ona želi, to da vi nju ugrizete. U tom slučaju, moži žete uvek da je ugrizete, bez griže savesti. Kao i uvek, ohrabrivanje je odlično. Ako ima nešto što vam ona radi, a sviđa vam se, recite joj.

Ukoliko se njoj sviđaju samo bičevi i lanci, možda seksualno niste kompatibilni. Možda je vreme da nađete drugu devojku.

Pročitajte i  3 stvari koje nijedna devojka ne podnosi u seksu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *