7 saveta za uspešno muvanje na društvenim mrežama - Men`s Health

7 saveta za uspešno muvanje na društvenim mrežama

Muškarci koji znaju šta rade na internetu imaju veliku prednost u odnosu na njihove vršnjake, a jaz će samo biti veći pojavom sve većeg broja aplikacija.

Zato vam dajemo nekoliko saveta koji će vam pomoći u vašoj online-igri, bez opasnosti da ispadnete čudak ili opsesivni štreber.

FACEBOOK
Žene koje upoznate često će vas pitati imate li Fejsbuk profil ili će ga samo potražiti kada stignu kući. A onda će vam suditi prema onome što budu videle na vašem profilu. Bolje recite da nemate profil, nego da joj širom otvorite svoju stranicu koja još nije spremna da se vidi.

INSTAGRAM
Fotografije koje postavljate na društvene mreže treba da pričaju neku priču o vama. Ako skijate, postavite fotografije sebe dok skijate ili ako imate super prijatelje, postavite fotografije sa njima dok ste radili nešto zanimljivo. To bi trebalo da bude atraktivno ženama, ali nemojte preterati, jer će ona shvatiti da je to namerno.

KORISTITE FILTERE
Dok je za neke stvari na vašoj stranici u redu da ih svi vide, neke su sjajne možda samo za ženu koja vam se dopada, ali ne i za poslovne prijatelje, kolege i tako dalje. Fejsbuk dozvoljava sortiranje prijatelja u grupe, pa iskoristite to i odlučite ko će šta moći da vidi. Najbolje od svega jeste to što prijatelji i ne znaju da su negde kod vas sortirani.

TWITTER
Tviter nalog pokazuje damama da ste aktuelni. Generalno, postavljajte zanimljive ili simpatične fotografije ili kratke komentare – tviter nije mesto za široke diskusije i debate. A ukoliko vas prati neka žena koja vam je privlačna, možete joj poslati privatnu poruku.

SIGURNO MESTO
Ovde su u pitanju lokacije, a najbolje bi bilo da se uvek tagujete na sličnim, lepim mestima. Na taj način dajete ženi koja vas zanima do znanja gde vas može sresti.

SAVREMENO
Razgovor u kafiću uglavnom počinje tako što ona gleda okolo i lovi vaš pogled. Vi je pogledate, ona se nasmeje i onda vi prilazite. Kontakt na društvenim mrežama može da funkcioniše na isti način, osim što je umesto pogleda post, a umesto osmeha lajk ili komentar.

OPUSTITE SE
Ne preterujte sa statusima, detaljisanjem oko biografije ili lajkovanjem i komentarisanjem svega na šta naletite na početnoj stranici. Ne želite da ona pomisli da ste neko ko se ne skida sa Fejsbuka ili, još gore, da ste lik koji je progoni na društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *