Šta kada ona ponovo počne da izlazi? - Men`s Health

Šta kada ona ponovo počne da izlazi?

Ne brinite, niste jedini kome se ovo dešava, ovo je zapravo jedno od njačešćih pitanja koje dobijamo. Da li ona misli da je vreme malo da osvežite vezu ili je to početak kraja? Evo i odgovora…

Postoje dve varijante: ili ste zaista ušli u kolotečinu i ona bi nešto da promeni (ne vas, nego vezu), ili je (što se nadamo da nije) već kasno za promene.

Bilo kako bilo, nikako NE SMETE da je sputavate i da se protivite tome. Ne kažemo da treba da je pustite da radi šta hoće (što naravno važi i za vas), jer to ne vodi ničemu. Nego, prihvatite to kao način spasavanja nečega što je vredno i trajno i pridružite joj se u tom pokušaju. Izađite i vi sa svojim drugovima.

Kada ne budete stalno zajedno, uželećete se, a osim toga imaćete nove teme za razgovor, prepričavaćete razne dogodovštine… A ukoliko se slučajno sretnete u gradu, među vama može da se rasplamsa onaj žar s početka veze. Ne ispitujte je gde ide, ali se potrudite da obiđete sa drugarima mesta na kojima je moguće da ćete je sresti.

Kad je sretnete, popijte piće i sa svojom ekipom otiđite dalje. Nedostajaćete joj. A ako ona ne oseti ushićenje što vas vidi… možda je ipak za sve kasno. A i to je bolje znati pre, nego kasnije…

Pročitajte i  U krevetu sa koleginicom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *