5 tipova „nedostižnih“ žena i kako ih osvojiti - Men`s Health

5 tipova „nedostižnih“ žena i kako ih osvojiti

Pročitajte pet saveta koje su nam dale upravo predstavnice 5 tipova nedostižnih žena.

INSTRUTORKA U TERETANI
Nije samo njeno fenomenalno telo ono što vas vuče ka njoj. „Kao lični treneri, mi provodimo dosta vremena sa klijentima motivišući ih da podižu svoje granice i da se osećaju dobro“ – kaže Nikki Metzger, profesionalni trener i vlasnica teretane. Idealno! Imate i vreme i mesto i pristup!

Pitajte je: Veza između profesionalnih trenera i klijenata nije ni čudna, ni nerealna. Ako želite da je pozovete da izađe sa vama, Nikki savetuje da sačekate da se završi trening i kažete „Možda je neprimereno, ali bi želela nekad da izađeš sa mnom. Razumeću ako ne želiš“. Ovakvom rečenicom daćete joj do znanja da poštujete i odnos trener-klijent, ali i da je na njoj da odluči.

Ako uspete: Zapamtite, kada kročite u teretanu, i dalje ste njen klijent, ne njen dečko. Samo zato što ste zajedno ne znači da možete da zabušavate. Ako to učinite, nemojte se ljutiti ili čuditi ako vas bude terala da nastavite istim tempom ili još jače.

FRIZERKA
Devojka sa prelepom kosom, koja vam svaki put izmasira glavu, kako je ne biste želeli? Ako ste kao većina momaka, odnosno u salonu provedete pola sata svakih nekoliko meseci, nećete baš lako uspeti. Ako hoćete da budete sa njom, moraćete da se odvažite i da je pozovete da izađe sa vama.

Pitajte je: „Svoj posao shvatam veoma ozbiljno, stoga mi je jako važno da prvo izgradim dobar odnos sa klijentom“ – priča Gracijela Lembo, poznati frizer iz Bostona i dodaje da ako momak oseća da možemo imati dobru vezu, treba slobodno da je pita da izađe sa njim. Nikada nije loše doći sa ponudom koju ona ne može da odbije. „Jedan klijent mi je tražio broj telefona i pozvao da idem sa njima na after party, kom će prisustvovati poznate zvezde. To se ne odbija, nikad ne propuštam priliku da upoznavam nove klijente, a uz to, ko ne voli after party?“

Ako uspete: Njen posao je uvek bio da učini da vaša kosa izgleda lepo, pa ukoliko budete zajedno, imaće ko da brine o vašem stilu!

 MASERKA
„Imala sam klijente koji su me zvali da izađem sa njima, ali nikada nisam bila zainteresovana“ – kaže Lori Elis, licencirani fizioterapeut iz Ilinoisa. „Može da bude najlepši muškarac na svetu, ali kada leži na stolu za masažu kao klijent, za mene nije muškarac“. Dodatna otežavajuća okolnost je to što se klinike i saloni koji imaju u ponudi masažu ne odobravaju veze masera i klijenata. Ali, ne dajte da vas to obeshrabri.

Pročitajte i  U BiH bez milosti prema fitnesu

Pitajte je: „Ostavite joj broj telefona i nemojte više dolaziti na masažu“ – savetuje Lori. Ona smatra da je najgore što možete da uradite da se vraćate u salon da bi ste je ubeđivali.

Ako uspete: Maseri ne žele da konstantno rade svoj posao, i profesionalno i privatno. „Naravno, brza masaža leđa pred spavanje je u redu, ali sve dok i vi uzvraćate uslugu“ – smatra Lori Elis.

CIMERKA
Najbolji primer najvećeg rizika koji vam donosi najviše.

Pitajte je: Ili budite sami i čekajte na nju ili se iselite pre nego što je pitate – savetuje Kristin Methiz Alajn, koja je često menjala cimere. „Ako moj cimer želi da započne vezu sa mnom, osećam se neprijatno“ – priznala je. „Da ste vi žensko i imate muškog cimera kojem se dopadate, a vi ne osećate isto, da li biste se osećali komotno i opušteno pored njega?“

Ako uspete: Oduprite se potrebi da budete konstantno zajedno. Nemojte zapostavljati prijatelje i drage osobe. I zapamtite, to što ste oboje kod svoje kuće ne znači da ne treba ponekad da je izvedete negde.

KONOBARICA
„Svi žele prelepu sliku koju ne mogu da imaju“ – kaže Eliset Martin, konobarica iz Čikaga. „Konobari su tu da služe piće, ali predstavljaju i ukras kafića“.

Pitajte je: „Mi smo skeptične od samog početka. Ako želite da izađete sa konobaricom, postavljajte joj pitanja koja imaju smisao, naročito o njenom životu izvan kafića“ – savetuje Eliset. Takođe, ostavite joj svoj broj telefona, tako da ona ima kontrolu nad situacijom. „99 posto konobara vole da imaju kontrolu“ – priznaje Eliset. Ako ste stalan gost, budite povučeni. „Igra nedostižne je nešto što konobarice moraju da rade svaki dan, pa ako osvojite konobaricu treba da budete srećni“ kaže Eliset Martin.

Ako uspete: „Poštuj moj posao, čak iako je privremen, onako kako ja poštujem tvoj“ – izričita je Martin. „Razumite da naša posao ne funkcioniše od ponedeljka do petka od 9 do 5, već od ponedeljka do nedelje, 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. Ako nemamo vremena za vas u subotu u 15 časova, to nije zato što ne želimo, već zato što ne možemo.“

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *