Pet poza u kojima će ona najlakše doživeti orgazam - Men`s Health

Pet poza u kojima će ona najlakše doživeti orgazam

NEKA ONA BUDE GORE
Vi imate dobar pogled, a žene vole ovu pozu, jer one mogu da kontrolišu brzinu i ugao. Da bi bilo još intenzivnije, neka se oslanja na kolena i naginje ka napred, prema vama. „Ovo će pomoći da vaš penis pogodi njenu G tačku, a moći će i da namesti odgovarajući ugao tako da može dastimuliše i klitoris, dok će se zbog ravnoteže rukom držati za vas“ – objašnjava Patrisija Tejlor, doktor i seks edukator. Spor početak nakon kojeg sledi ubrzanje je ključ, jer će to zagrejati vašu partnerku, a kada se uzbudi, klitoris se širi pa veća osetljiva površina povećava šanse za orgazam. Uz to, da li smo već rekli da joj ova poza dozvoljava da se pomera onako kako voli.

DOGGY STYLE
Kada ste vi pozadi, penis je pod odličnim uglom jer pogađa G tačku žene, a možete je lako i stimulisati rukama. kaže Tejlor. “Ovo je važno, jer samo 33 odsto žena doživi orgazam tokom seksa, ali kada je klitoris stimulisan, šanse se povećavaju do 50 odsto” – objašnjava Patrisija Tejlor. Jedino što može poći po zlu kod ove poze jeste ukoliko podloga grebe kolena žene ili stvara bol. Da to sprečite, postavite jastuke ispod kolena, ali i stomaka i grudi. Neka joj noge budu ispravljene umesto savijene. “Ovo će je potpuno opustiti, pa će moći da uživa, a i da dohvati i stimuliše klitoris” – objašnjava Tejlor.

69
Primenite ovu klasičnu pozu za oralni seks. Patrisija Tejlor smatra da ova poza pruža najbolji ugao za pružanje oralnog zadovoljstva jedno drugom. Ako želite, možete je dodatno stimulisati vibratorom.

KAŠIKE
Malo poza je udobnije od ove, zato je primenite što pre. Ova poza će poačati njeno zadovoljstvo, vi ste svakako u savijenom položaju, a osećaj spajanja pomaže orgazmu. Ova poza dobra je i zato što, pogađa njenu G tačku, ali pazite, budite dovoljno spori, da ne bi došlo do ispadanja penisa. Tejlor preporučuje da vežete oči tokom ove poze. “Isključivanje vizuelnog ojačava osećaj za okolinu, pa ćete više paziti, a ona će se fokusirati i prepustiti dubokim osećajima bez vizuelnog ometanja”. Ako ovo uradite, stenjanje će biti intenzivnije, a sve zajedno biće veoma seksi iskustvo. Takođe, u ovoj pozi ruke su vam slobodne, pa ih možete iskoristiti da stimulišete njene erogene zone. Vi lezite na bok, a vaša lepša polovina neka legne tako da vam njena pozadina bude u krilu.

Pročitajte i  Ženska ejakulacija: Šta je sva ta tečnost?!

OPKORAČENJE
Koncentrišite se na disanje – savetuje Tejlor. “Tokom seksa, obično smo napregnuti, ali ako pustite energiju u sebe kroz pravilno disanje, vase telo će se širiti i otvarati”. Kontrolisano disanje u ovoj pozi dobro je iz dva razloga. Kada sedite okrenuti licem u lice, možete se gledati u oči da osetite bolju povezanost, što pojačava intimnost. Uz to, grudi su vam slobodne i ne morate pritiskati jedno drugo kao kada ležite. Takođe, duboko disanje tokom seksa povećava nivo kiseonika u krvi koji protiče kroz celo telo, pa će ona lako moći da doživi vrhunac. Kako izgleda ova poza, vi sedite, a ona neka sedne na vas, tako da joj noge dođu iza vaših leđa.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *