6 lekcija koje možete naučiti iz njenih seks-igračaka - Men`s Health

6 lekcija koje možete naučiti iz njenih seks-igračaka

Više od polovine žena koristilo je bar jednom seks-igračke – objavila je studija Journal of Sexual Medicine, pa je moguće da je njena igračka samo ostala tu negde u fioci. Budući da nisu sve igračke iste, one koje vaša dama izabere mogu vas uvesti u njene tajne i pokazati vam šta ona želi od vas. Naučite ovih šest lekcija i uskoro ćete biti nezamenjivi!

KLASIČAN VIBRATOR
Dobar vibrator je kao „Volvo“: moćan, pouzdan i odličan način da odete od tačke A do tako O. Ako ona koristi električni, znajte da voli moć. „Ženama se dopada raznovrsnost koju nudi vibrator sa više brzina, jer može da ubrza, uspori i odredi pritisak koji joj prija“ – kaže Sejdi Alison, autor knjige „The Mystery of the Undercover Clitoris“.

Savet: Nije sve u brzini. Počnite polako, pa lagano možete ubrzati kad osetite da se bliži vrhunac, a možete promeniti i intenzitet.

METAK VIBRATOR
Ako koristi ovu vrstu vibratora, mali, veličine palca i u obliku metka, znači da želi da stimuliše klitoris. Pošto je prepun nervnih završetaka, stimulisanje klitorisa je najbolji put ka orgazmu, pa nije ni čudo što mnoge žene koriste baš ovakav vibrator.

Savet: Počnite lagano, zagrejte damu dodirujući njen klitoris, a zatim pređite na poze koje pogađaju njeno najosetljivije mesto, poput misionarske ili poze u kojoj je žena gore.

ZEC VIBRATOR
Ovi vibratori dizajnirani su da bi pogađali dve tačke u isto vreme, klitoris i G-tačku. Ovo je Ferari među seks-igračkama, ima moć klasičnog vibratora, plus dupli intenzitet.

Savet: Popnite se na viši nivo, tako što nećete stimulisati samo jednu tačku. „Ako vaša dama koristi igračku i spolja i iznutra, to je znak da treba da obratite pažnju na njene potrebe i fokusirate se na to da zadovoljite celo njeno telo“ – savetuje Ketrin Katni, iz kompanije „Lelo“ koja se bavi proizvodnjom seks-igračaka. Tokom oralnog seksa, koristite jezik za stimulisanje klitorisa, dok prstima dodirujete njenu G-tačku. Za vreme odnosa, zauzmite pozu tako da možete i dalje da dodirujete tu tačku.

Pročitajte i  Poze koje će vas dovesti do ludila

DILDO
Ponekad, seks-igračke su jednostavno zamena. Tipično dugačak i u obliku penisa, dildo je najbolja imitacija. Ali, pre nego što se uznemirite i pomislite da ste zamenjeni sintetičkim predmetom, setite se da žena koja koristi dildo voli baš ono što vi imate. Razlika je samo u tome što dildo kontroliše ona. Obratite pažnju na oblik i veličinu i biće vam jasno da li ste joj “po meri”.

Savet: Ako ima predugačak dildo, nemojte da vam ego odmah bude povređen. To možda znači da ona veoma voli penetraciju, a to je dobro za oboje. Bez obzira na veličinu, važno je da nju pustite da kontroliše situaciju I pomera se onako kako voli.

ULJA ZA UZBUĐIVANJE
Radi se o gelovima I lubrikantima koji peckaju, štipaju  i tako obezbeđuju dodatno zadovoljstvo, jer žena postaje osetljivija dole.

Savet: Nemojte štedeti na predigri. Pre nego što pređete na stvar, pobrinite se za nju oralnim seksom, stimulacijom prstima ili pomoću ovih proizvoda. Sačekajte da lubrikanti malo upiju, jer nije uvek dobro kad je mnogo klizavo.

SEKS-IGRAČKE ZA PAROVE
Ako ona već sama koristi seks-igračke, verovatno će želeti I da ih proba sa vama. “Muškarci postaju otvoreni za korišćenje igračaka u spavaćoj sobi i iznenađujuće, ali više parova nego ljudi koji nisu u vezi kupuju proizvode ovog tipa” – ističe Katni.  Prema istraživanju kompanije “Lelo”, 72 odsto kupaca koristi seks-igračke sa svojim partnerima.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *