5 seks poteza kojih se ona plaši - Men`s Health

5 seks poteza kojih se ona plaši

Zamilite da iznenadite svoju partnerku sa parom lisica. Iako će ona biti uzbuđena na prvi pogled, na drugi već može biti anksiozna i prestravljena.

Zašto? Devojke se plaše potpunog gubitka kontrole, jer možete videti njeno telo iz nepovoljnog ugla ili da dođe do bola.

Čitajte dalje da biste saznali čega se to ona plaši i kako da umanjite njen strah i podstaknete je da poželi ove poze.

OBRNUTA KAUBOJSKA POZA
Dok vi imate sjajan pogled, vaša partnerka ima par nedoumica: “Da li mi je guza debela? Da li imam naslage na leđima? Da li mu je dosadno?”  Sa obrnutom kaubojskom pozom, postoji nedostatak povezanosti, smatraju seksolozi.

Kao rezultat toga, ona ima problema , želi da vas zadovolji, ali sebe ne može jer joj misli lete.

Kako da uspete: Podsetite je da obožavate ovu pozu jer je seksipilna u tom položaju. Stavite ruke na njene kukove, dajte joj usmenu afirmaciju: stenjanjite, neka zna da vam je prijatno i lepo.

69
U teoriji, 69 je idealna poza  za oralni seks. Vi istovremeno dajete, ali i primate zadovoljstvo. Međutim svako ko je probao zna da to i nije baš jednostavno. Neke nedoumice koje se javljaju: “Da li smrdim? Da li predugo traje? Kakvog je ukusa? “

Plus što se trudite da stignete do magičnog vrhunca.

Kako da uspete: Umesto da idete dole na nju, stimulišite klitoris prstima ili vibratorom. I ne bojte se što ćete skrenuti sa standardne pozicije. Ležite sa strane, umesto što će ona biti na vama, i koristite jastuke kako bi podupreli glave i odvojili noge.

STIMULACIJA G TAČKE
Stimulisanje njene G-tačke može sotvoriti čitav niz zadovoljstva ali ili sramote. Žene se plaše da će im se pripiškiti prilikom ove stimulacije.

Može se desiti, međutim neće biti vodopad, niti će biti strašno po vas, a ni po nju.

Pročitajte i  10 načina da osvojite i zadržite ženu

Kako da uspete:  Probajte sledeću pozu, ona leži na leđima, sa kolenima povučenim ka stomaku. To vam omogućava lakši pristup prednjem zidu vagine. Prilikom ove poze komunicirajte tako što ćete je pitati šta joj najviše prija lagani ili brzi pokreti. Na taj način znaćete da li joj to sve prija ili ipak stvara neku neprijatnost. A sigurni smo da će biti ovo prvo.

ROPSTVO
Ako je vaša draga čitala “50 nijansi siva” sigurno joj je na pamet palo da mi mogla i sa vama nešto slično izvesti.  Sigurno ćete se zapitati zašto žele da vam robuju, a neke poze izbegavaju zbog bola.  Žene se plaše bole, ali tajno priželjkuju da su nekom potčinjene žrtve.

Kako da uspete: Posetite sa svojom lepšom polovinom neki seksi šop i kupite zanimljive igračke da probate neke bezbednije poze . Ne kopirajte delove knjiga poput “50 nijasni siva”, ali neke detalje možete pozajmiti i sve dok vašoj dragoj to prija.

NOGE PREKO GLAVE
Dok zamišljate u glavi verovatno deluje ok, ali u praksi ne je teško da ubedite devojku na ovo, kao i da izvedete. Ukoliko vaša devojka nije joga majstor, a ni dovoljno razgibana, ovo se može pretvoriti u katastrofu i izazvati više bola, nego prijatnosti. 

Kako uspeti : Ukoliko želite ovu pozu, sačekajte malo. Nemojte seks početi od nje. Počnite sa drugim , manje zahtevnim pozama da je zagrejete fizički i psihički. Iako ste oboje savitljivi, bolje je da ostavite za kraj ovu vratolomiju. Počnite tako što ćete jednu njenu nogu osloniti samo jednu nogu na rame, pre nego što obe prebacite iznad glave. Obavezno neka vam jastuk bude pri ruci, da gospođica stavi ispod guze ukoliko je potrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *