6 osobina koje vas udaljavaju od žena - Men`s Health

6 osobina koje vas udaljavaju od žena

Vrlo lako možete oboriti svaku ženu sa nogu, samo je dovoljno da neke stvari izbegavate.

Mi vam predstavljamo šest stvari koje vas mogu sprečiti da dođete do cilja, a vi se potrudite da ih nakon ovog teksta promenite.

PROBLEMI U KOMUNIKACIJI
Ok, svesni smo svi da su žene rođene pričalice i da za razliku od momaka dominiraju u zanimanjima gde su društvene veštine posebno važne. S obzirom da one obožavaju zanimljive i pričljive momke, ako ste elokventan i duhovit muškarac sigurno je da ste atraktivni većini žena. Međutim ako ste tip koji ponekad kaže pogrešnu stvar ili dovodi do toga da razgovor bude zamoran i težak, onda je možda vreme da smanjite TV i filmove i više sati provedete u društvu i na žurkama.

NAIVNOST
Deca su naivna, možda i žene, a muškarcima je to nedopustivo, ali i neprivlačno. U prvom razgovoru možete zaključiti šta ona želi od vas. Da li ste naišli na devojku koja želi dečka ili na jednu klasičnu sponzorušu koja želi vaš novac. Kada žena traži od vas da joj kupite piće u prvom minutu razgovora, zatim sugeriše na luksuzni restoran za prvi izlazak, sve vam je valjda jasno.

Vaš je izbor da li ćete prihvatiti da budete u vezi sa devojkom poput ove koju smo naveli, ali bar prepoznajte njene namere i ne dozvolite da vas iskorišćava i stavite joj to do znanja, ipak ste vi muškarac.

NEGATIVAN STAV O BIVŠIM DEVOJKAMA
Ukoliko ste nezadovoljni bivšim vezama, sačuvajte to za sebe ili prijatelje. Sadašnja devojka nije dužna da sluša o problemima te vrste. Sigurno neće pomisliti da je sa vama sve u redu, ako tek što ste je upoznali pričate o vašim bivšim, propalim vezama.

Koliko je to moguće imajte pozitivan stav o bivšim devojkama bar ispred nje.

NAPALJENOST
Postoji razlika između toga da vas privlači devojka i da želite sa njom seks i biti napaljen kao klinac. Prvo znači da imate normalne potrebe, osećate strast i želite je. To naravno prija i njoj ako na pravi način pokazujete.

Pročitajte i  Zašto žene foliraju orgazam?

Biti napaljen je nešto suprotno. Biti napaljen znači da ste u stalnoj potrazi za seksom i uglavnom sa ženama komuniciarte u nadi da će vam se posrećiti kod neke. Čak iako vam je sam seks potreban  nemojte nikada to ženama pokazati na životinjski način. Budite pristojni pronađite fin način u kome ćete provući svoje želje, na ovaj kulturan način veće su šanse da ćete to i dobiti.

NESIGURNOST
Budite sigurni da vas voli. Budite sigurni da se sviđate svima. Budite sigurni o čemu god pričate.

Čak iako nije tako, gledajte to kao njihov problem. Samouveren muškarac je privlačan svakoj ženi. Nemojte tražiti odobrenje od drugih. Nemojte reći “ Verovatno ti se ne dopadam” u nadi da će ona to  opovrgnuti. Umesto toga, pokažite joj da ste stabilan muškarac na kojeg uvek može da računa.

HIGIJENA
Nemojte okretati glavu od ovog pravila, jer je važnije nego što ste i pomislili, a za to postoje dva razloga.

Prvo-  žene imaju urođenu potrebu da se brinu da stvari budu čiste kao i one same, više nego mi naravno.

Drugo- to im je sjajan trag da zaključe kakav ste tip.

Za momke je to drugačije, mrlja od senfa je jednostavno mrlja od senfa.  Međutim, za nju je to drugačije, ona zaključuje da ne obraćate pažnju na detalje i komotno možete živeti u prljavštini, što dalje dovodi do zaključka da ste i vi prljavi. A ko još želi da legne u krevet sa prljavim momkom?!

Zato, krpu u ruke i učinite da i vi i vaša gajba zasijaja.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *