Kako da vam seks duže traje - Men`s Health

Kako da vam seks duže traje

Njoj nije zabavno,a za vas sramotno ako seks traje izuzetno kratko. Ne brinite, niste sami, veliki broj momaka muči ovaj problem, rešenje postoji, a to nisu razna hemijska sredstva i lekovi.

Seks eksperti se slažu da je to jedna od najčešćih stvari oko koje su muškarci nesigurni, ali složili su se i oko toga da momci ne koriste uvek prave metode.

„Momci koriste različite metode, od razmišljanja o fudbalu, bejzbolu ili čak broje unazad samo da bi produžili odnos“, kaže A. L. Harper, seks ekspert  i bivša urednica časopisa za muškarce.

„Međutim, ove tehnike mogu ih dovesti da budu što gori u krevetu, jer oni neće razmišljati kako da bolje zadovolje partnerku, već samo na to da produže koji munut i ne obrukaju se“.

Pročitajte sledeće savete svetskih seksologa i pokušajte da rešite svoj „problem“ :

PROUČITE KAMASUTRU
Ukoliko već niste, sada je pravo vreme za to. „U Kamasutri se pominje tehnika da odložite ejakulaciju“,  tvrdi Harper.

Ona savetuje muškarce da počnu polako, ne više od jednog ulaz/izlaz poteza na svake tri sekunde. Zatim bi trebalo da jedno pet minuta pokušajte da jedna sekunda bude jedna vaš ulaz/izlaz potez. Ukoliko počnete da osećate da ste blizu vrhuncu, zaustavite se i par sekundi nemojte ništa raditi dok ne povratite kontrolu. A zatim ceo proces počnite ispočetka.

PROBAJTE NOVE TEHNIKE
Koja je najbolja stvar da uradite ako osetite da ste blizu? Promenite brzinu i uradite sledeću tehniku, savetuje poznati  seksolog , Ketrin Tojoka. Izvadite svoj penis i trljajte samo glavić između njenih usmina. Vagina ima dosta nervinih završetaka u gornjem delu njihovog vaginalnog kanala , tako da će joj ovaj potez biti izuzetno prijatan i pomoći joj da što pre doživi orgazam. 

USPORITE
Umesto što ćete u brzom ritmu poput čekića zakucavati,  makimalno usporite. Sporiji seks ima dosta prednosti. Osim što će potrajati duže, on dovodi do većeg spajanja partnera,a i prijatnijeg iskustva. Ukoliko ga praktikujete, imaćete više vremena za maženje i otkrivanje delova tela. Ljubite joj vrat dok rukama polako istražujte svaki deo njenog tela. Kladimo da će i ona uživati u svakom vašem dodiru i poljupcu.

Pročitajte i  Kako da vam se posreći na prvom sastanku?

Najvažnija stvar koju treba imati na umu kako bi vam seks duže trajao je da uživate u putovanju, a ne samo da razmišlajte o odredištu.

„METOD 7 I 9“
Sličan je metodu Kamasutra (koji smo objasnili na početku). Jednostavan, ali vrlo delotvoran . „Sedam brzih ulaz/izlaz poteza, a zatim devet sporih. Ponavljajte : 7 brzih, 9 sporih, 7 brzih, 9 sporih“, objašnjava doktorka Harper. Ovaj ritam je dobar za momke koji ne žele da svrše pre svoje partnerke. Osim što je dobar za momke, dame će duplo više uživati u ovoj tehnici, intezivniji osećaj, a sigurno se neće dosađivati.

NE IDITE DUBOKO
„Ukoliko osećate da što dublje prodirete,  osećaj je snažniji i bliže ste orgazmu , odmah promenite tehniku“, savetuje Tojoka. Drugim rečima, ne idite previše duboko, zadržite se negde na početku. Savet : Ukoliko želite da vaš seksualni čin bude zabavniji i duži ( a želite sigurno), pokušajte da neizmenično prodirete duboko,a  zatim pliće.

TEHNIKA „STISKANJA“
Pokušajte sa još jednom korisnom tehnikom koju seksolozi rado savetuju svojim pacijentima. Postoje tri oblasti na penisu i pritiskom na njih produžavate ejakulaciju. Prvo, spojite kažiprst i palac u obliku prstena i uhvatite oko osovine dok je penis u erekciji. To pomaže da se zadrži protok krvi u penisu. Druga tehinka je da stisnete donji deo glavića.

I na kraju pritisnite perineum ( mesto između anusa i testisa).

Najbolje je da se to učini prstom jer na taj način zapušiće se protok ejakulata i pomoći da se se uguši preveremeno oslobađanje erekcije.

 

 

 

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *