Pravila zavođenja - Men`s Health

Pravila zavođenja

Čak iako je tako, znajte da uvek može bolje.

ODBIJTE JE
Ležite na kauču i ona se odjednom priljubljuje uz vas. I vi naravno, odmah reagujete. Greška! Zašto, pitate se? Ona toliko retko pokazuje inicijativu da je ovu zlatnu priliku pravi zločin ne iskoristiti. Da li znate šta znači “tvrditi pazar”? Ona je svesna toga da vi kao muškarac seks nikada nećete odbiti i zato se toliko malo i trudi. Ali ako glumite hladnoću, njoj će u glavi ostati sećanje na uzbuđenje koje je osetila dok vas je želela, i učiniće to opet. Samo ne preterujte, jer možete izazvati i kontra efekat.

BUDITE SPONTANI
Obično se dugo pripremate kako biste napravili pravu atmosferu. Ali istina je – nije vam potrebna svilena posteljina, šampanjac i lagana muzika da biste imali nezaboravan seks. Većina žena ceni i najduže pamti spontanost. “Spopadnite” je čim se ukaže sledeća dobra prilika – u liftu, autu ili kabini za presvlačenje u tržnom centru. I taj seks će vam oboma ostati u sećanju godinama.

IGRAJTE SE
Ako spadate u jedan od onih parova koji vole da se maskiraju i uživaju da glume u krevetu, podignite vašu “predstavu” na viši nivo. Otputujte u drugi grad na produženi vikend. Idite odvojenim prevozom i budite u različitim hotelima. Usput smišljajte novu ličnost koja ćete biti na tom putovanju. A zatim se sretnite na nepoznatom mestu i glumite dva stranca. Možete čak i jedno drugom govoriti “vi”. Potpuno utonite u vašu zamišljenu ličnost i upoznajte njenu. Sve će to dovesti do nezaboravnog “prvog” seksa.

POGLEDAJTE FILM
Da, porniće najčešće gledate sami na internetu kada ona ode kod roditelja za vikend. Ali, pokušajte sledeće. Iznajmite kvalitetan porno film koji ima kakvu – takvu radnju. Tempirajte vreme kada znate da će se ona vratiti kući, ostavite uključen film na televizoru a vi idite u drugu sobu i posmatrajte. Ne očekujte da će se skinuti i početi sa samozadovoljavanjem. Znaće da ste kod kuće i da je špijunirate. Ali, možda vas pozove da film pogledate zajedno…

Pročitajte i  Slikajte je

MISLITE NA SEBE
Prilikom svakog seksualnog odnosa koncentrišete se na partnerku, ne samo vizuelno već i telesno. Suzdržavate se dok ona ne postigne orgazam. Ali, ma koliko to nesebično bilo, seks će vam se na kraju pretvoriti samo u koncentrisanje na odlaganje orgazma i postaće rutina, koja je najveći neprijatelj veze. Ponekad dozvolite sebi da svršite iako ona možda još nije gotova. Nadoknadićete joj kasnije.

NOVA VRSTA UZBUÐENJA
Ako su budilnik i daljinski upravljač jedini kućni aparati za koje kupujete baterije, vreme je da se zamislite. I da krenete u “prljavu kupovinu”. Jer seksualni život vam zaista nije uzbudljiv ako ste od pomagala samo koristili rebraste kondome i pornić (jednom). Zaboravite na stid, uhvatite partnerku za ruku i odvedite je u seks šop. Izaberite ono što vam izgleda najsimpatičnije i najbezopasnije – vibratori ne moraju biti zastrašujući, postoje i oni slatki u obliku patkica i delfina. I pustite mašti na volju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *