Iskoristite psa kako biste dobili devojku - Men`s Health

Iskoristite psa kako biste dobili devojku

OZNAČITE SVOJU TERITORIJU
“Park je idalno mesto da pronađete partnera i damu koja deli ista mišljenja i interesovanja sa vama“, kaže Betsi Rosenfeld Vargas, autorka knjige The Complete Single’s Guide to Being a Dog Owner.

Samo je vežno da odlučite šta želite, samo seks ili devojku za dužu vezu. Jer ukoliko odaberete devojku za seks moraćete da promenite park, kada se vaša seksualna veza završi. Tako neka park bude mesto gde ćete pronaći ljubav, a ukoliko tražite nešto drugo prošetajte psa do kafića ili restorana.

POKAŽITE DA DOBRO NEGUJETE SVOG LJUBIMCA
“ Žene će uvek obratiti kako pažnju na to kako negujete i kako se ponašate prema vašem psu“, kaže Vargas.

Pre odlaska u šetnju proverite da li je vas pas čist, ili ga obucite u neku odeću za ljubimce, i nijedna žena neće odoleti a da ne prokomentariše kako izgleda prelepo. Možete, prijateljski zamoliti neku od njih da vam sačuva psa dok trknete do trafike. On će postati njen najbolji prijatelj, a vi ćete dobiti novu devojku.

ISPRIČAJTE PRIČU O SVOM PSU
“ Razgovarajte o danu kako ste udomili psa, ili ispričajte neku zajedničku anegdotu“, savetuje Vargas.

Razgovor je prilika da pokažete svoja osećanja i da na verbalan način privučete neku osobu. Sa teme o svom ljubimcu pređite na neku drugi i nakon par sati vaš plen će biti u vašim rukama.

Pročitajte i  Pitanja o bivšima koje smete da joj postavite
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *