5 razloga zašto žene varaju - Men`s Health

5 razloga zašto žene varaju

Naime, prema istraživanju koje je na uzorku od preko 4.000 svojih članica provela stranica Victoria Milan, namenjena onima koji su u braku ili vezi – ali ujedno i u potrazi za ljubavnom aferom, neverovatnih 68% žena izjavilo je da ih je na neveru podstaknuo nedostatak dobrog seksa u sadašnjoj vezi. Uz to, izdvojile su pet najiritantnijih grešaka koje njihovi partneri rade u krevetu:

NISTE DŽENTLMEN U KREVETU
Male stvari poput “krađe” pokrivača, ne skidanja čarapa tokom odnosa, javljanja na telefon u toku intimnih trenutaka definitivno briše iz njene glave slike vas kao idealnog muškarca. Ako vam je do nje zaista stalo onda se tako i ponašajte?

SEBIČNI STE
Žene u vezi odbijaju muškarci koji su previše fokusirani isključivo na vlastito zadovoljstvo i stvari koje oni vole u seksu. Ako se ona trudi da zadovolji sve vaše fantazije budite toliko fer i vratite “uslugu”. Pitajte je šta nju pali.
    
PREVIŠE STE PROSTI
Naravno, ponekad neka psovka ili prostota može da vas napali oboje, ali ukoliko vaša devojka napravi romantičnu večeru za vas, upali sveće i pospe krevet laticama ruža sigurno od vas u tom trenutku ne očekuje da joj dajte neke od vaših specijalinh “nadimaka”. Plus prema sprovedenom istraživanju kada pričate prljavštine većina žena smatra da ste više uživljeni u porno film koji ste nedavno gledali nego ono što se u tom trenutku događa između vas dvoje.

NISTE NI KREATIVNI, A NI SPONTANI
Činjenica je da sa vremenom, pre ili kasnije, sve dosadi. Zato budite kreativni, iznenadite vašu lepšu polovinu. Dajte mašti na volju, isti krevet iznova i iznova postaje dosadan “Seks utorkom” je prosto neprihvaljtiva činjenica. A za izlazak iz kolotečine vam treba vrlo malo truda.

Pročitajte i  MH devojke: Upoznajte Šarlot Mekini! (FOTO+VIDEO)

NAJVEĆA GREŠKA: ZABORAVLJATE NA PREDIGRU
Ovo je već strašno, ukoliko preskačete predigru, jasno je da o seksu i o ženama gotovo ne znate ništa. Čak je i naučno dokazano da je ženama potrebno više vremena kako bi bile spremne za seks. Jednostavno prihvatite tu činjenicu i krenite u nove pobede.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *