Loša vest za oficire - Men`s Health

Loša vest za oficire

Da se ne lažemo, mi muškarci smo spremni svašta da slažemo ne bi li osvojili devojku koja nam se dopada, ako je njoj omiljena pevačica Indira Radić, mi znamo sve pesme napamet, jednostavno smo takvi. E sad, to je lako kada ste već ušlu neku priču sa devojkom, ali šta ako je prvi put vidite? Kako da znate šta onda najviše voli?

ISTRAŽIVANJE
Da se vi ne biste mučili sa istraživanjima za vas je to uradio najveći britanski portal za povezivanje žena i muškaraca IllicitEncounters.com, u kojem je učestvovalo više od 2,000 žena.

Rezultati pomalo iznenađuju. Većina nas ima izgovore, pa ona traži bogatog i tome slične tipove muškaraca. Međutim, na prvom mestu po izboru devojaka ovog puta su se našli kuvari, sa čak 27% glasova. Izgleda da ljubav ipak vodi preko želudca, ko bi rekao. Žene vrlo često poznavanje kulinarstva povezuju s osećajnošću i željom da zadovoljite tuđe potrebe.

Nakon kuvara, srebrnu medalju dobili su lekari sa 23%, na trećem mestu su advokati sa 15% i tek na četvrtom mestu dolaze vatrogasci sa 12% glasova.

Dakle, nema vam druge, ako već niste lekar, uhvatite se šerpe. A ukoliko ste lekar i znate da kuvate, pa vi ste praktično nezaustavljivi.

Pročitajte i  3 najbolje vežbe za mršavo i zategnuto telo
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *