4 načina da budete profesionalac u krevetu - Men`s Health

4 načina da budete profesionalac u krevetu

UZMITE UZDE
Seks gde je ona glavna, može biti veoma zabavan. Ali ako želite da je impresionirate, morate uhvatiti situaciju, ali i nju sa obe ruke. Jedno istraživanje došlo je do rezultata da samo 11% žena voli da preuzme kontrolu tokom seksa, što znači da je teret na vama.

TEHNIKA KOJA JE DOVODI DO VRHUNCA
Postoji tehnika koja podrazumeva pozicioniranje svog grudnog koša blizu njenih ramena, sa opuštenim kukovima prema gore koja na taj način obezbeđuje stalni kontakt sa njenim klitorisom. Istraživanje je otkrilo da su žene koje su usvojile ovu tehniku doživele povećanje orgazma za 56%, u odnosu na misionarsku pozu. Pokušajte, ovaj potez će garantovano da je oduševi.

DIŠITE DUBOKO
Prosečnoj ženi potrebno je između 15 i 40 minuta da dostignu orgazam. Preuranjena ejakulacija može pokazati da je seks vrlo jednostavno samo afera. Međutim, nađite način i produžite svoj randevu. Duboko disanje pomaže da se ublaži anksioznost performansi, smanji vašu uzbuđenost na kontrolisan nivo. Plitko disanje može dovesti do smanjene količine zadovoljstva. Ključ za dugotrajan i kvalitetniji seks – Ne zadržavajte dah.

OBOSTRANI NAJBOLJI PRIJATELJ
Dogi poza garantuje bolji orgazam. Pronađeno je da je vrhunac u ovoj pozi za 18% intenzivniji zbog direktne stimulacije. Uživajte i ne propustite ovu pozu.

 

Pročitajte i  Koliko pauza između serija može da utiče na vaš trening?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *