3 stvari koje ne smete da kažete posle seksa - Men`s Health

3 stvari koje ne smete da kažete posle seksa

Oksitocin – poznat i kao hormon maženja, oslobađa se u mozgu tokom vrhunca i stvara želju da se povežete sa svojim partnerom.

Ipak, testosteron može da ublaži efekat ositocina. Dakle, dok je njen mozak za zujanje, vaš sistem polako klizi u uspavani mod.

Ako vam se desi da prikupite energiju i uživate sa njom u razgovoru na jastuku, sačuvajte dobro raspoloženje tako što ćete izbegavati sledeće tri rečenice.

”Ovo je bio najbolji seks koji sam ikada imao!”
Naravno, to može da joj znači, ali poređenje sa bivšim partnerkama odmah nakon seksa, može je najviše ubiti. Umesto toga, dajte joj kompliment za nešto specifično što se desilo između vas dvoje. Na primer: Nisam mogao odvojiti oči sa tvojih grudi dok si bila gore.

”To je trajalo duže nego obično. Jesi li dobro?”
Žene imaju tendenciju da se osećaju posebno osetljivim nakon seksa, pa kritike o njenom izgledu ili perfomansama mogu da budu zaista bolne. Umesto toga dajte joj kompliment na njen izgled, ili kako seksi izgleda posle ”akcije”. Još bolje je da joj kažete da nigde drugde sada ne bi bili, osim tu sa njom.

”Koliko puta si dostigla vrhunac?”
Postavljanje ovog pitanja može zvučati kao da ste lovac za komlimente na svoj rad. Ako ste zaista zainteresovani za ovaj odgovor, pitajte je na produktivniji način. Na primer: Reci mi dve stvari koje smo dobro uradili, kao i dve stvari koje nisi želela.  Na taj način možete dobiti pravu reakciju na to kako se ona oseća.

Pročitajte i  5 zanimljivih činjenica o pornografiji
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *