Kako da preživite 5 neprijatnih situacija tokom seksa? - Men`s Health

Kako da preživite 5 neprijatnih situacija tokom seksa?

ZABAVA SE RANO ZAVRŠAVA
Ubica uživanja za nju, i prilično neprijatna situacija za vas jeste kada se sve završi za 60 sekundi. Kada nisi video svoju devojku duže vreme, previse lako i brzo možete doći do završetka uzbuđenja.

Suočite se sa tim: Svaki čovek pati od prerane ejakulacije u nekom trenutku. Ako je to povremeno, ne brinite. Postoji bezbroj načina pomoću kojih možete zadovoljiti svoju partnerku bez upotrebe penisa. Ali ako je to stalan problem, morate naučiti da trajete duže.

NISTE IMALI VREMENA DA SE ISTUŠIRATE
Devojka vas je iznenadila i niste imali vremena da se istuširate posle treninga. Sramota te je što može da oseti neprijatne mirise od vas, dok vi za nju to ne možete da kažete.

Suočite se sa tim: Ovde je ključ prevencija. Istuširajte se! Ako niste očekivali da ćete da imate seks, pozovite svoju partnerku da se istuširate zajedno.

PRETERALI STE SA ALKOHOLOM
Imali ste dugu noć u gradu, gde ste i malo više popili. Pomislili ste da možete to da uradite, ali vaš ponos ne sarađuje sa vama.

Suočite se sa tim: Ovo je onaj od slučajeva gde ne možete da imate sve. Izaberite, ili piće ili seks. Penisi su često pametniji od muškaraca. Jer mi često ne reagujemo bezbedno,  a vaš ponos ne voli kada želite da ga koristite onesposobljeni od alkohola.

PUSTILI STE GAS(OVE)
Kao što svi kašlju i kijaju, tako i svako “pusti goluba”, samo priroda to nekada priziva u pogrešnom trenutku. U sred ste seksa sa svojom partnerkom i odjednom…bum. Taj glasan zvuk i dugotrajan miris ubija raspoloženje.

Suočite se sa tim: Napravite brz oporavak bez ubijanja raspoloženja. Protokol je isti za sve telesne zvuke. Ne vidimo potrebu da se izvinjavate za prirodne funkcije tela, ali reći ‘’Izvini’’ je učtiv način da priznate da se to dogodilo.

Pročitajte i  8 sjajnih destinacija za letovanje udvoje

NEKO VAS JE PREKINUO
Mislili ste da su vrata zaključana, ali odjednom se otvaraju i vi ugledate svog cimera. Ili još gore, tvoja mama je došla u iznenadnu posetu.

Suočite se sa tim: Ako ste uhvaćeni na delu od strane člana porodice, nema mnogo stvari koje možete da uradite, ali hodajte graciozno kao da se ništa nije dogodilo.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *