3 nove poze nedeljno tokom mesec dana - Men`s Health

3 nove poze nedeljno tokom mesec dana

ZAŠTO?
Ne kažemo mi da vama nije lepo u vezi, ali vremenom želja za seksom i upražnjavanje istog, zauzima drugo mesto. Šta mi želimo da postignemo, pa jednostavno je, da vam izvučemo seksualni život iz kome koju stvara duga veza. “Seks je uzbudljiv za singl momke jer je sam čin ispunjenje nekog cilja“, kaže dr Ivon K. Fulbrajt, autor knjige The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking. “Ali, muškarci u vezama mogu uzimati seks zdravo za gotovo.“

KAKO ĆETE USPETI U SVOJOJ NAMERI?
Planirajte seks kao što planirate obroke. U nedelju isplanirajte “večeru“ za naredna tri dana, birajući “meni“ sa partnerkom. Internet obiluje novim idejama. Jeste, neki će reći to oduzima spontanost, ali ostani te još koji red sa nama.

Planiranje u dvoje je pravi razliku. Da jednostavno iznebuha pitate svoju devojku da li je raspoložena za bilo koju od poza koje ste našli na internetu to ne bi bilo isto, jer poze same po sebi nisu seksi. Ključ je u tome što ćete kao par odvojiti vreme samo da razmišljate o seksu – i razgovor o njemu na kauču je može da bude ono što će vas pokrenuti. Ove seanse ne moraju da budu samo “mozganje“ več imaju i svrhu predigre. Uzbuđujuće je kada vaša partnerka predloži nešto o čemu niste ni sanjali. Ako morate da čekate na to neko vreme – postajete još uzbuđeniji.

Pročitajte i  9 selfija koji odbijaju devojke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *