Oralni seks vodič: Šta žene zaista žele - Men`s Health

Oralni seks vodič: Šta žene zaista žele

Kada dođete da je stimulišete tamo dole, brojke ne lažu: 30 do 50 odsto žena kažu da ne mogu da postignu orgazam kroz sam odnos. A tu su i 8 000 nervnih završetaka na vidljivom korenu klitorisa (dva puta više nego na penisu), pa uradite matematiku.

Ne brinite, mi smo tu da pomognemo, damo savete, trikove i tehnike koje su vam potrebne da vasa žena večeras u krevetu doživi neverovatan osećaj, a sve to uz pomoć 6 koraka.

Smatrajte to vašim konačnim usmenim ispitom.

PREUZMITE INICIJATIVU
Oralni seks odavno više nije samo predigra, objašnjava seksualni savetnik Ijan Kerner. Trebalo bi razmotriti jezgro igre. Samo oko 43% žena može da doživi vrhunac kroz samu penetraciju, a većini je potrebna direktna stimulacija klitorisa.

‘’Da biste ispunili sve njene potrebe, moraćete da stavite svoja usta na te njene mišiće i da zaronite sa najboljim mogućim potezima.’’ Kaže Ivon Fulbrajt, seksolog.

A kada si tamo dole, pravite buku kako biste joj ukazali da ste tu.

Šta ona kaže? ‘’Ne idite pravo na klitoris, nego prvo počnite sa širim područjem zadirkujući nas pre nego što dođe do glavnog dela.’’ – Maša, 25

BUDITE FLEKSIBILNI
Ako je vasa bivša devojka volela neki vaš pokret pri oralnom seksu, druga može I da ga mrzi. Ne postoje dve osobe koje su slične po načinu uzbuđivanja, tako da je potrebno da se adaptirate raznim tehnikama, pozama I td. Imajte otvoren um kada su u pitanju povratne informacije, I budite spremni na promene.

‘’Naučićete kako ona voli da bude stimulisana I dobićete veliki šou. Upoznajte njeno telo tako što ćete obraćati pažnju na ono što ona voli. A ako ni ona ne zna šta voli, shvatite zajedno.’’ – sugeriše Moli Adler, seksualni edukator.

Šta ona kaže? ‘’Ja volim momka koji ima uredno čiste ruke, bez grubih ivica ili zanoktica. Na isti način, mislim da svaka žena voli da njihov muškarac ima dobru oralnu higijenu. Perite zube prvo, molim vas.’’ – Megan, 35

POČNITE POLAKO, ZAVRŠITE JAKO
Uzbuđenje je proces. Kako žene dobijaju više uzbuđenja, njene želje će se kolebati. U principu, trebalo bi krenuti postepeno, ritmički.

‘’Tokom procesa, trebalo bi primeniti veći pritisak I stimulaciju. To bi u početku moglo da bude neprijatno za nju, ali na kraju će da bude I više nego prijatno’’ – objašnjava Kerner.

Pročitajte i  10 najprivlačnijih delova muškog tela

Najčešća greška je kada počnu grubo ili previse intenzivno, pa zagreju cele vulve pre nego što se fokusiraju na klitoris. Zatim masirajte klitoris vrhom jezika I dovešćete G tačku do usijanja. Trik je u tome da indirektno stimulišete delove tela koji mogu postati preterano osetljivi, kao što je trljanje pubičnog dela kako bi njen klitoris predahnuo.

Šta ona kaže? ‘’Kada je njegov jezik na mom klitorisu, klimanje glavom kao da hoce da izgovore da ili ne, postaje aljkavo I balavo.’’ – Dema, 35

NEKA URADI NEKI POSAO
Čitanje ženinog tela je najbolji način da pratite koliki pritisak I ubzanje treba da koristite, I to može da vam pomogne da podesite tempo. Kada je žena na vrhuncu, treba joj dozvoliti da kontroliše kretanje I pritisak. I naravno, obratite pažnju na njene neverbalne znake kao kada vas povuče za ruku, steže listove ili prolazi prstima kroz vašu kosu.

‘’Ako ona reaguje na ono što radite, nastavite da radite. Ne jače ili brže, samo na isti način’’ – kaže Adler.

Šta ona kaže? ‘’Ne bojte se da se igrate sa klitorisom. Čak malo, veoma malo ujedanje je dobrodošlo za mene..’’ – Ivet, 25

KORISTITE SVOJE PRSTE KAO DODATNI INSTRUMENT
Kada se kombinuje sa direktnim stimulisanjem klitorisa, akcija prst je ključ za pretvaranje malog zadirkivanja u potpun orgazam. Dok ližete njen klitoris svojim jezikom, polako I nežno treba ubaciti prst u kanal njene vagine. Zatim pomerajte prst nežno u I iz njenog vaginalnog kanala. Odgovor će biti eksplozivan.

Šta ona kaže? ‘’Mislim da najmanje 50% oralnog seksa jeste dobar posao ruku. Prsti mogu da uđu dublje od jezika, a upotreba ruku daju momcima pauzu u jeziku.’’ – Melisa,39

PROMEŠAJTE POLOŽAJE
Ako leži na leđima imaće manju kontrolu nad tim što se stimuliše I sa kakvim intenzitetom, dok poza 69 može da joj focus prebaci na zadovoljavanje svog muškarca, a manje na sopstveno uživanje. U principu, poze u kojima se više izlaže njen klitoris, imaće veće senzacije I intenzitet akcije koju će ona iskusiti. Istražite različite vrste oralnog seksa.

Šta ona kaže? ‘’To pomaže da se zna plan, ali ako se oseća kao preplavljen zadatkom, uvek može usporiti I pitati za pravac.’’ Amanda, 35

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *