Dovedite je do vrhunca za 15 minuta - Men`s Health

Dovedite je do vrhunca za 15 minuta

Sticanje seksualne reputacije za dug period, ne mora da podrazumeva šest sati predigre. Predstavljamo vam naš vodič uz pomoć kojeg ćete joj priuštiti orgazam za 15 minuta.

Gospodo, uključite svoje motore. Vaš izazov sada je da savladate umetnost orgazma za 15 minuta, u trenucima kada nemate dovoljno vremena, ili kada je ona i dalje napaljena, 2 sata posle vođenja ljubavi.

Seksolozi na Kinsi institutu u SAD – u utvrdili su da žena prosečno može da doživi orgazam nakon 10 – 20 minuta seksa.

Postoje trikovi koji vašu devojku mogu brže dovesti do cilja. Tehnički, ovo je varanje, ali sada se ne računa tako.

Odvedite je da gledate komediju ili se sastanite na dan kada ona ima časove joge. To će pomoći u stimulisanju njenog nervnog vagusa. Kada se odbrojavanje približi, imajte neka lagana pića u vašem stanu.

Univerzitet u Firenci utvrdio je da žena koja pije čašu ili dve crnog vina, pre seksa, se lakše uzbudi. Kada je boca prazna, možete da uključite štopericu.

15 minuta kreće sad!

USTA NA USTA
Iskoristite najmanje tri minuta od ukupnih 15 na ljubljenje. Studije u SAD – u otkrile su da ljubljenje smanjuje nivo hormona stresa kortizola i ubrzava vreme potrebno da se oboje uključite. Kao što je uobičajeno, nagnite glavu na desno – naučnici u Nemačkoj otkrili su da ovaj detalj učini da izgledate brižnije, poplave njen sistem oksitocinom, ali i izgrade poverenje i podstiče je da brže dođe do vrhunca.

NEMOJTE SE ZADRŽAVATI SAMO NA USTIMA
Vilijam Kane, autor knjige ”The Arm of Kissing” ispitao je 50 000 žena i 96% njih je izabralo vrat kao savršeno mesto da počnu sa zagrevanjem. Ali ne preterujte, kaže Vilijam. Skliznite povremeno sa njenih usana na vrat, to će izazvati bolji efekat.

Pročitajte i  Ovo su najčudnije seksualne fantazije!

Sada treba da se koordinirate. Svaki put kada joj poljubite vrat, uklonite jedan komad njene odeće. Ne samo da je ovo ušteda vremena u vaših dozvoljenih 15 minuta, nego će vam to omogućiti da se borite protiv bilo kakvog njenog nezadovoljstva svojim izgledom.

Studije Univerziteta u Sinsinatiju, pokazale su da ako se vaša devojka oseća dobro kada je gola, orgazam će doći ranije.

Kako kaže psihoterapeut Kristin Veber, najbolje bi bilo da joj nakon skidanja dela odeće udelite kompliment, što će drastično poboljšati njenu samouverenest. Nakon toga ćete za samo 180 sekundi imati neverovatno seksualnu osobu na svojim rukama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *