5 opasnih seks poza - Men`s Health

5 opasnih seks poza

BODIBILDER
Ovo je zapravo uobičajena poza. Muškarac uzima ženu u naručje, naslanjajući je na zid. Zid je super oslonac sve dok ne počnete da se znojite.
Znoj sa njenih leđa pretvoriće čvrst oslonac u klizav, a uz to ako se znojite oboje i svuda,u trenutku strasti možete izgubiti kontrolu nad situacijom. Misli se na trenutak koji se neretko dešava: da penis isklizne, a vi ne primetite odmah već gurnete partnerku, a ako ste u ovoj pozi, ona može zadobiti ozbiljne povrede glave i kičme.

KORMILO
Ova poza zahteva ogromnu snagu oba partnera, pa ako niste dobro utrenirani, nemojte ni pokušavati.
Žena mora da ima jake trbušne mišiće i mora da ima snage da sve vreme kičmu drži u ravni sa penisom. Muškarac mora da ima snage da podigne ženu na odogovarajuću visinu, namesti njen donji deo leđa na svoje butine i nagne se unazad, a partnerkin gornji deo tela koristi za održavanje ravnoteže.
Ova poza je veoma opasna ukoliko nemate snage da sve vreme držite ženu ili ona nema snage da izdrži položaj koji se od nje zahteva za ovu pozu. U bilo kom od ova dva slučaja, pašćete oboje: ona će udariti direktno o pod, njena vagina će vam “slomiti” penis, a vi ćete potom pasti preko nje.

MOST
U ovoj pozi, muškarac mora da se postavi u poziciju mosta, licem na gore. Žena mora da se popne na partnera, ali tako da mu ne dodiruje noge, da mu ne bi remetila ravnotežu. Ako uspete da postignete ovakav balans, ipak za svaki slučaj postavite jastuke ispod leđa, da ne biste polomili kičmu u slučaju da ravnoteža popusti.
Takođe, da biste izveli ovu pozu, žena mora biti mnogo lakša od muškarca, a muškarac ne sme da ima nijedan problem sa kičmom.
Pritisak tela žene, iako je veoma mršava i laka, u ovoj pozi jako pogađa ručne i nožne zglobove muškarca, pa je teško izvesti ovu pozu do kraja. Takođe, ako se muškarcu znoje šake, postoji velika verovatnoća da ruke iskliznu i da padne, a u tom slučaju žena pada sa njim. Prilikom pada, sva težina žene punom snagom udara na karlicu muškarca, izazivajući povrede kičme, karlice i repne kosti.   

Pročitajte i  Pričajte prljavo već večeras

BALANS NA PRSTIMA
Kako ovo da izvedete? Odgovor je jednostavan: nemojte ovo raditi!
Ako se žena oslanja samo na nožne prste, neizbežno je da će vam vrlo lako “slomiti” penis i najblažim pokretom unazad. Muški polni organ nije predviđen za savijanje na dole, a u ovoj pozi, zakoni anatomije se naglo i bolno menjaju. To nije najgore što može da se desi u ovoj pozi. Obzirom da se održava na nožnim prstima, žena lako može da izgubi ravnotežu i padne nazad. U tom slučaju, povređen je i vaš penis, ali ozbiljno je povređena i njena kičma.

UKRŠTENA KLEŠTA
Muškarac treba da opkorači jednu nogu svoje partnerke, a njenu drugu nogu da drži u vazduhu, dok je ona odignuta od zemlje i drži se samo na jednoj ruci.
Jednom rukom muškarac drži ženu za njen bok, što stvara veliki pritisak na njegovu ruku i rame i povija ga ka dole. Velika je verovatnoća da će istegnuti nekoliko mišića, a i da ruka žene popusti, pa sa sobom povuče partnerov penis da se savije u oblik potkovice, što je izuzetno bolno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *