6 poteza u predigri koje mrzi - Men`s Health

6 poteza u predigri koje mrzi

Često ćute pokušavajući da ne dođe do nelagodnosti, i dok mislite da ovim sprečava vašu bruku, ustvari sprečava svoju. Ponekad su pomalo i uplašene da vam kažu koje poteze preferiraju, i zbog toga ćute i trpe.

Ono što sledi jesu predlozi koji će vam pomoći da izbegnete stvari koje možda radite pogrešno tokom predigre. Bez obzira koliko ste vešti u ovoj oblasti, pročitajte svaku stavku i uverite se da su potezi u kojima uživate oni pravi.

PREVIŠE GRUBA IGRA
Muškarci generalno više vole odlučniji, agresivniji pristup, zato što vole da dodiruju ženu onako kako bi voleli da žena uzvrati njima. Nažalost, ovo nije pravi način, zato što žene vole da ih dodiruju nežno, možda bi „milovanje” bila prava reč. Zato sledećeg puta kada ste sa devojkom i pitate se da li je „loži” ono što radite, pokušajte da budete malo blaži i vidite kako reaguje.

Pravilo: Ako ste u nedoumici, spustite loptu. Njoj će biti mnogo lakše da vas pita da malo ubrzate, nego da usporite. Počnite sa vrlo blagim dodirima koji će postajati sve odlučniji. Ovo je dobar savet u slučaju oralnog seksa, dozvoljava vam da učite bez njenog eksplicitnog navođenja; njene reakcije će vam reći da li ste na dobrom putu ili ne.

PONAVLJANJE POKRETA
Kada neko trlja isto mesto vrlo dugo, to postaje iritantno. Žene su često uvređene onim muškarcima koji, nakon što im je rečeno da nešto dobro rade, nastavljaju da izvode potez ponovo i ponovo. Muškarci često nastavljaju ova ponavljanja prilikom svake sledeće predigre, što samo može učiniti stvari dosadnim posle nekog vremena.

Pravilo:  Promena aktivnosti ili poze što češće je daleko bolja nego rizik od prekomerne doze ponavljanja. Ponavljanja će je samo učiniti imunom i vremenom će joj dosaditi. Neka predigra bude intenzivna, a ona osetljiva- promenite mesto dodira. Na primer, počnite od poljupca- prvo usne, a zatim na dole- vrat, grudi, ruke (lakat, zglob, prsti), stomak, butine, vagina. Umesto da se zaustavite kod vagine, nastavite sve do prstiju na nogama, il ponovo nazad do grudi i vrata.

OSLANJANJE NA RUTINU
Kada u krevetu postane dosatno, krivite nedostatak mašte i nedostatak treninga. Nasuprot tome da budete previše stidljivi i radite ono što smatrate ispravnim (možda ste previše oštri ili se ponavljate), trening će vam dati samopouzdanje da isprobavate ove stvari.

Pravilo: Sve je u pilot epizodi i greškama. Pokušajte sa drugačijim dodirima i drugačijim potezima, a zatim je pitajte da li joj se svidelo. Ne zaboravite: ona je takođe na treningu, otkriva šta joj se sviđa, a šta ne. Nemojte zaključivati da je sve o.k, ako se ona ne žali.  Možda samo ne želi da vas povredi tako što će vam reći da niste prvak u seksu kako što ste mislili. Nemojte pretpostavljati da znate sve, a ona ne bi trebalo da se plaši da vam kaže kako nešto da uradite. Budite dobar student, isplatiće vam se.

AGRESIVNOST TOKOM ORALNOG SEKSA
Neki od vas su sa partnerom koji jednostavno ne voli oralni seks. Za ovo može postojati puno razloga, ali je najčešći taj da verovatno ne radite nešto kako treba. Glavna stvar koja može da pođe naopako jeste da su vam suva usta kada počinjete. Takođe, pogrešno je biti suviše grub, pa čak i ujedati. I na kraju, stari problem- kada krenete ka slatkim tačkama suviše brzo.

Pravilo: Neka vam pri ruci bude piće. Slatka pića su dobra zato što podstiču i održavaju lučenje pljuvačke. Pljuvačka koja sadrži sećer je glatka i omogućava kliženje. I voda može pomoći, ali nije idealna.

Pročitajte i  Energija tokom treninga

 Za početak zaboravite grubu igru. Počnite sa najlaganijim dodirom i nastavite tako sve dok ne počne da se migolji i pribija uz vas. Kada počne da se pribija uz vas, nemojte odjednom navaliti, odaljite se na sekund, stvorite dozu neizvesnosti. Ovo će je izludeti (u pozitinom smislu, ali nemojte čekati predugo jer vas može udariti), zatim polako pojačavajte pritisak. Topao, opušten, vlažan jezik je vrlo uspešan, ako se dobro koristi. Kao da ovo već ne znate….

Sledeća napomena: vrlo je važno da je nikad ne ujedete za vaginu, baš nikad- to jako boli. Nežno grickanje drugih delova tela može biti erotično (na primer leđa ili zadnjice), ali osetljivi delovi su suviše osetljivi za ovo. Bradavice i vagina su u „ne ujedati” zoni, ukoliko se od vas ne traži suprotno. Grickanje može biti vrlo seksi ako se odradi kako treba. To znači bez zarivanja zuba i ostavljanja tragova. Ukoliko vam ne kaže da zagrizete jače, budite nežni sa očnjacima.

Muškarci su često optuženi da prerano kreću ka slatkim tačkama pre nego što utroše vreme i uzbude partnerku. Ovo, nažalost, nije bez razloga. Neki od vas kreću južno odmah nakon nekoliko uvrtanja bradavica, ugriza i pljuske. Ženama je potrebno daleko više stimulacija i predigre od ovoga, i ako ne poštujete ovu biološku činjenicu, postaćete očajni i besciljni, i što je jos gore, nećete znati zbog čega. Odvojte vreme i naučite da pročitate svoju ženu.

UVRTANJE BRADAVICA
Momci, trebalo bi da znate do sad da uvrtanje bradavica nije seksi. Ovo je nešto što seksualno neobrazovani muškarci rade. Možda jednostavno niste imali nekog da vas usmeri, da vam da instrukcije u vezi sa ženskim strastima. Koji god da je razlog, uvrtanje bradavica nije ni erotično, ni seksi, i ne prija, već boli. Ukoliko se to od vas ne traži, nemojte to raditi.  Ako želi grublju igru, verovatno će vam to I reći.

Pravilo: Kada dodirujete ženske bradavice, možete ih lagano povući, liznuti, preći preko njih prstom ili palcem, trljati nežno između prstiju ili ih čak nežno dodirniti zubima (trik kod ovoga je da dodirnete bradavicu zubima, zatim pomerajte donju vilicu sa jedne strane na drugu vrlo lagano, tako da zubi češu bradavicu). Još puno toga možete uraditi sa njenim bradavicama I grudima, upotrebite maštu.

PROMAŠITI KLITORIS
Možete se truditi koliko god hoćete i upotrebiti svu svoju magiju „tamo dole“, ali ponekad se jednostavno možete izgubiti i promašiti klitoris. Upamtite da ona ima četiri vaginalne usne: dve unutrašnje i dve spoljašnje. Nije baš jednostavno pobrinuti se za ovu zonu, pogotovo što je često i ne gledate dok traje odnos.

Pravilo: Najjednostavniji i najefikasniji način da upoznate vaginu jeste da otvorite oči i uposlite usta i ruke. Gledajte u ono što radite, tako da sledećeg puta kada ne gledate u tom pravcu, možete se rukovoditi dodirom. Klitoris je teško naći kada nije izazvan, a kod nekih žena je dublje posađen nego kod drugih. Ako ste nesigurni, pitajte je da vam pokaže gde je. Ona bi naravno volela kada biste to jednostavno znali, ali ako ne znate, naučite. Kada je klitoris izazvan,istaćiće se kao mali, čvrsti pupoljak ispod kože. Ako je nežno dodirnete, moći ćete da ga osetite.

Kada je reč o zavaravajućim labia majora i minora, idite pravo do perineuma i vratite se ponovo gore. Uvek imajte klizave, vlazne prste kada se trudite oko vagine- iako nije još uvek vlažna, ovo će joj dati utisak da jeste, što izaziva uzbuđenje.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *