Kako da nadjete devojku preko interneta - Men`s Health

Kako da nadjete devojku preko interneta

PROČITAJTE SVE PODATKE SA NJENOG PROFILA
Najviše šanse da nađete devojku preko interneta je svakako preko Facebook-a.

Evo kako da otkrijete ko vam gleda profil na Fejsbuku.

Zato pre nego što startujete neku gospođicu, prvo lepo proučite njen profil. Ako piše gde živi, šta studira i na većini slika je sa sestrom na primer, nema potrebe da je ova pitanja dodatno ispitujete. Verovatno će devojka pomisliti da vas nije dovoljno zaintrigirala kad se niste potrudili da pogledate neke očigledne informacije. Zato ne budite lenji već ceo profil proučite, tako ćete spasiti sebe i neprijatnosti, ako devojka kojim slučajem zauzeta.,

Kako sakriti da ste pročitali poruku na Fejsbuku?

ZAPOČNITE KONVERZACIJU
Ako ste pronašli potencijalnu devojku sa kojom želite da stupite u kontakt ili nešto više, razmišljate kako da započnete komunikaciju, a da ne ispadnete smešni ili predvidivi.  E pa preporučuje se da budete stidljivi, originalni i zanimljivi. Ukoliko nemate bolju ideju počnite bar rečenicom „Hej , šta ima?“. Nije preterano originalna, ali može biti dobra za početak konverzacije.

Predstavite se -Ukoliko ste upisani na nekoj društvenoj mreži pod nadimkom ili nekim drugim imenom, ne zaboravite da se predstavite.

Proverite najjednostavniji način da saznate nečiju šifru (VIDEO)

Pozovite se na nešto što ste videli na njenom profilu– Ako je letovala ili zimovala gde i vi, ili studirala na istom fakultetu, to može biti izvor zajedničkih tema. A osim toga pokazaće joj da ste ipak zainteresovani za nju jer ste pogledali njene slike ili osnovne informacije.

„Reci mi nešto o sebi“- Nećete ovom rečenicom započeti konverzaciju, ali kad probijete led i malo se upoznate, možete je na ovaj suptilan način pitati da vam otkrije neke stvari o sebi. Ostavićete utisak zainteresovanosti, a i upoznaćete je bolje.

Pročitajte i  Posesivni muškarci imaju sporiju spermu

POZIV NA KAFU
Kada dobro upoznate potencijalnu osobu i vidite da je i ona zainteresovana za vas, pozovite je na kafu. Vodite računa da to ne bude odmah, jer su devojke nepoverljive. Budite strpljivi i izaberite pravi trenutak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *