Budite iznad proseka - Men`s Health

Budite iznad proseka

33 ODSTO PROSEČNIH LIKOVA SVRŠE NAKON PARTNERKE

Priznaćete da je ovo mali procenat i baš morate da budete srećnik da upadnete u ovih 33 odsto.

Kako uspeti da zadovoljite i partnerku i sebe? E pa bitno je pronaći i kontrolisati vlastitu tačku. Rangirajte svoje uzbuđenje, kada dostigne negde do tačke broj sedam, usporite prodiranje, prebacite partnerku na vas kako biste doživeli manje nadražaja.

7 ODSTO PROSEČNIH MUŠKARACA DOŽIVI SEKS ZA JEDNU NOĆ
Iako smo odavno u dvadeset i prvom veku i dalje devojke ovo smatraju vrlo nemoralnim, pa su retki srećnici koji uspeju da dobiju uzbudljivu noć, a sutra svako nastavlja svojim putem.

Popravite prosek: Evo i kako. Naučnici sa Univerziteta Kalifornija utvrdili su da žene dok ovuliraju izlaze razgolićene jer tako pokušavaju da privuku potencijalne partnere. U tim slučajevima potrudite se da izgledate i mirišete sveže i zavodljivo, jer jedno istraživanje otkrilo je da je ženama nos u plodnim danima najosetljiviji. A koji miris da stavite? Imamo i na to odgovor. Miris arguma može privući pažnju žena.

75 SATI MESEČNO PROSEČNI LIK PROVEDE RAZMIŠLJAJUĆE O SEKSU
Impresivno. Ali samo dok se ne spomene i  četiri i po sata koje provede uživajući u seksu. Prosečan lik baš i nije sretan zbog toga. Dureksovo istraživanje je pokazalo kako je samo 33 odsto muškaraca zadovoljno učestalošću seksualnih odnosa.

Popravite  prosek : Više orgazama za nju automatski znači i više seksa za vas. Pružite joj nezaboravnu noć i u narednom periodu nećete je moljakati i nagovarati stalno. Na vama je samo da redovno dolivate ulje na tu vatru. Pokušajte s ovim. Misionarski položaj neka vam posluži kao aperitiv koji će vam otvoriti apetit za nastavak, a potrudite se da nastavak bude uzbudljiv.

20 ODSTO SU ŠANSE PROSEČNOG MUŠKARACA DA ĆE MU SE POSREĆITI NA PRVOM SASTANKU
Iako mnogobrojna istraživanja pokazuju da bi seks na prvom dejtu mogao biti podsticaj, a ne prepreka za dugotrajnu vezu, retko kom se frajeru posreći. Dami je potrebno poverenje  sigurnost, a ne da otvoreno pokažete da vam je samo to u mislima

Pročitajte i  Milan Vukmirović: Stil ležernog trendsetera

Popravite prosek: Žene uglavnom ne praktikuju seks na prvom sastanku, iako ima izuzetaka. Evo predloga kako da popravite proske od 20 odsto. Sklanjajte se od mesta koja liče na tipična mesta za sastanke. Izađite preko dana, prošetajte , idite u zološki vrt na primer. Pokušajte da tokom razgovora saznate što više o njoj. Staknite bar malo poverenja na prvom dejtu. Na taj način je možete namamiti u spavaću sobu. Naravno nemojte je odmah pitati kakvu kafu voli ujutru, već polako joj se približavajte.

ALAT PROSEČNOG MUŠKARCA JE  14,7cm, OPSEG 12,4 cm
“Mali ali tehničar. Otrov se čuva u malim pakovanjima…”

Sve ste čuli ali niste utešeni? Istraživanje koje je provela jedna  bolnica iz Engleske otkrila je kako čak 50 odsto muškaraca čiji su penisi sasvim normalnih dimenzija veruje da imaju „mališu“. Dok se prosečna žena s njima ne bi složila, 85 odsto njih je zadovoljno dimenzijama svojih partnera.

Popravite prosek: Drastičan izgled penisa se može postići jedino operacijom, ali doktori ovo nikako ne preporučuju, jer je vrlo rizičana. Ipak postoje neke stvari . Prvo i osnovno je da bacite cigarete. Istraživanje sa Univerziteta Kalifornija pokazalo je da su penisi pušača u proseku 2,5 centimetra kraći nego penisi nepušača. Stručnjaci pretpostavljaju da su pušači ta 2,5 centimetra “popušili” jer tkivo penisa gubi elasticitet usled pušenja.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *