8 stvari koje ona želi da joj radite - Men`s Health

8 stvari koje ona želi da joj radite

POŽALJITE SEKSI PORUKU
Pričajte o poslednjem putu kada je ona preuzela inicijativu, podsetite je šta je sve radila, kako je mirisala i koliko se vama sve to svidelo. Ako pokažete koliko ste zadovoljni povećaćete šansu da ona isto ponovi.

KORISTITE PRSTE
75 procenata žena može da diživi vrhunac samo stimulacijom klitorisa. Iako je dobra ideja da ona bude gore kako biste lakše uskladili pokrete tela, ipak je u realnosti bolja bilo koja druga poza gde je uključena i stimulacija prstima.

Zatražite joj da se okrene licem na dole, uđite u nju od pozadi, dok je sa donje strane zadovoljavate prstima stimulišući klitoris.

POGLED IZ DRUGE PERSPEKTIVE
Polako joj ljubite vrat dok se ona gleda u ogledalu potpuno gola. Jedna studija urađena u Kanadi pokazala je da žene reaguju na seksualne scene podjednako kao i muškarci, a scena u kojoj ste vas dvoje akteri bolja je od bilo kog porno filma.

ZAVEDITE JE MUZIKOM
Pustite pesme čiji tekst sadrži dosta seksualnih aluzija, poput S&M od Rijane ili Rocket od Bijonse. Studija objavljena u Americi došla je do rezultata da ova vrsta muzike predstavlja predispoziciju za zavođenje. A vrlo lako ćete doživeti scenu u kojoj ona započinje lagani striptiz.

OSTAVITE MIRISNI TRAG
Ako seks preti da postane stvar navike, prsnite malo parfema koji ste koristili na početku zabavljanja kako biste podstakli njen mozak da se priseti strasti koju je tada osećala. Mnoge studije su pokazale da su mirisi glavni aktivatori sećanja i emocija iz prošlosti.

OSETLJIVI DELOVI
Prva dva centimetra unutrašnjosti vagine predstavljaju najosetljiviji deo. Skoncentrišite se na taj deo, počnite sa penetracijom istog pa onda završite sa dubljom.

Pročitajte i  Ne večeras, dušo

KONCETRIŠITE SE
Dokazano je da žene mogu da propuste vrhunac ako partner nije dovoljno skoncentrisan na njih. Kada vidite da je na granici nastavite sa stimulacijom, jedino ako primetite da se ona sama izmiče, znači da joj je dosta.

IZNENADITE JE
Ne postoji uzbudljivija stvar za ženu od poklona, posebno kada je seksualne prirode! Iznenađenja mogu da budu različita, od ogledala u spavaćoj sobi do tople kupke u kupatilu ili seksi donjeg veša.

Najbolje na vreme pripremite sve pa da je zatim pozovite i kažite da želite nešto novo da probate. Na taj način ćete odmah probuditi znatiželju i povećati njenu želju za tim što ste i pripremili.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *