Kako da osvojite onu koju želite - Men`s Health

Kako da osvojite onu koju želite

VERUJTE U SEBE
Nervozni ste jer se plašite da ona može da prepozna vaše nedostatke. Zapravo ih ona može primetiti samo ako joj ih sami pokažete. Zato, pre nego što joj priđete, odvojite minut za sebe, kako biste skupili svo samopouzdanje koje posedujete. Usredsredite se na sopstvene kvalitete i primenite ih u razgovoru. Trudite se samo da oni ne preprastu u hvalisavost i egocentričnost, pošto tako jedino možete da je odbijete od sebe.

PROBIJTE LED
Čekajte pravi trenutak da joj priđete. Najbolje je kada ostane sama kako biste mogli na miru da razgovarate bez bojazni da će neko da skrene tok priče. Ono što je takođe bitno jeste stav i gestikulacija. Ispravite leđa, pokažite sigurnost i ne mlatite previše rukama.

UDELITE KOMPLIMENT
Čim vam se sviđa znači da pored lepote postoje još neki kvaliteti koji su vas privukli. Zato se trudite da izbegnete one klasične komplimente tipa koliko joj je kosa lepa, ili kako ima divne oči. Obratite pažnju na te druge aspekte, i počnite od njih, na taj način ćete otvoriti i novu temu za razgovor.

USPEŠAN KRAJ
S obzirom da ste vi taj koji je napravio prvi korak, na vama je i da nastavite dalje. Tražite broj telefona, nađite neki izgovor zašto vam je potreban, ako ne želite direktno pitanje. Imate neke informacije iz prve ruke za koje se i ona zanima? Odličan način da joj pošaljete poruku i nastavite konverzaciju.

Pročitajte i  Tri važna pitanja za borbu sa stresom
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *