5 seks poza za Dan zaljubljenih - Men`s Health

5 seks poza za Dan zaljubljenih

SAVIJENA KOLENA
Ovu pozu nije teško uraditi, ali to zahteva neku tvrdu površinu, kao što je pod. Vi biste trebalo da podignete  jednu nogu i da napravite ugao od 90 stepeni, druga noga je na podu. Žena podiže nogu i obavija je oko partnerove. Ova poza je važna zato što omogućava da partneri budu okrenuti licem u lice. Vaša lepša polovina bi u ovoj pozi trebalo da se naradi, s obziom da će morati iz čučnja da se podiže i spušta.

OBRNUTA DOGI POZA
Ukoliko želite malo nastranosti za Dan zaljubljenih, ova poza je pravo rešenje. Pokušajte obrnutu Dogi pozu, koji je ustvari bolje rešenje za analni seks. Žena je na rukama, slično kao u klasičnoj Dogi pozi. Muškarac je okrenut od nje i spušta penis odozgo. Ovo je malo teža poza, tako da ako ne uspete u prvobitnoj nameri, pokušajte da uđete u nju sa strane. U svakom slučaju ruke će vam biti slobodne za stimulisanje klitorisa.

KAŠIKA I ORALNI SEKS
Dan Zaljubljenih ne može da prođe bez oralnog seksa. Za intezivniji oralni seks, muškarac  leži na krevetu. Vaša devojka bi trebalo da legne tako da licem bude kod vašeg penisa, a da vaša dva tela prave ugao od 90 stepeni. Ovo će priuštiti da se žena malo odmori na vašoj butini.

68 ZA NJU
Kako je nama važan oralni seks tako je i njoj, posebno na ovaj dan. U ovoj pozi muškarac će moći da pruži potpuno zadovoljstvo svojoj partnerki. Vi ležite na leđima, kao kada se pripremate za 69, žena tada treba da legne sa vaginom prema njegovom licu. Umesto što se kao u 69 pozi, stomaci dodiruju, ona će leđima leći na njegov stomak i odmaraće na njegovim preponama. To mu daje potpuni pristup njenom klitorisu.

Pročitajte i  Novi Internet izazov: Selfi ispod tuša u borbi za prava HIV pozitivnih osoba

SIMBIJAN JAHAĆA POZA
Svaka devojka voli jahaću pozu jer joj daje potpunu kontrolu. Ova poza dozvoljava još veću kontrolu i zadovoljstvo. Muškarac je na leđima. Žena treba da zajaše partnera i da prebaci svoje noge na jednu stranu. Ova poza garantuje neverovatan orgazam.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *