Zavođenje bez reči - Men`s Health

Zavođenje bez reči

Žene prosto uživaju u muškarcima sa stavom koji brinu o svom izgledu. Ako nađete pravi način moći ćete ženu da osvojite čak da joj ni zdravo ne kažete.

Pročitajte sedam trikova koji će vam u tome pomoći.

ODEĆA GOVORI ZA VAS
Žene i te kako obraćaju pažnju na vaš stil. Garderobu koju ponesete može da bude ključ vašeg uspeha. Ne postoji druga šansa za prvi utisak zato odigrajte pametno.

BUDITE OPUŠTENI
Strog stav i zatvorenost jedino što mogu da donesu jeste da odbiju ženu od vas. Krećite se opušteno, ali pokažite sigurnost i samopouzdanje, posebno to da se osećate rasterećeno u svakoj situaciji.

KONTAKT OČIMA
Kada želite da osvojite neku devojku nikako ne smete da spuštate pogled. Održavajte kontakt očima, osigurajte da kada god ona pogleda u vas vi gledate u nju, i nikako ne skrećite glavu. Žene to prosto obožavaju jer pokazuje da imate dovoljno samopouzdanja i da je želite. Nesiguran muškarac je i poražen muškarac.

SMEJTE SE
Nikako nemojte da imate stav ala Klint Istvud. Žene ipak vole da vide muškarca koji je raspoložen, nasmejan i uživa u životu. Naravno, nije ni osmeh prikladan za svaku situaciju, ali ako vidite da je ona raspoložena podržite je.

NEŽNI DODIR
Mnoge studije su dokazale moć fizičkog kontakta. Nežan dodir po ruci ili ramenu može da predstavlja sjajnu uvertiru za dobar razgovor koji će da usledi. Probijte led ovim postupkom i sve ostalo će ići glatko.

NAPARFEMIŠITE SE
Dobar miris je još jedan ključ uspeha. Ako pametno izaberete parfem ona će sigurno želeti jo više da vam se približi.

PRIČAJTE SMIRENO I POLAKO
Prilikom ptvog kontakta morate da pokažete smirenost. Žena mora da shvati ko ste i kakvi ste zaista. Ali takođe obratite pažnju da pružite i njoj dovoljno prostora da priča o sebi.

Pročitajte i  Detoks iz vaše kuhinje

PREUZMITE KONTROLU
Prilikom prvog sastanka morate da pokažete da znate da držite konce u svojim rukama i da vladate situacijom. Naravno da nećete da je napadate ili ne dozvolite da priča, ali pokažite stav tako što ćete vi biti taj koji će da izabere vino i da preporuči šta biste mogli da jedete. Ako je reč o prvom kontaktu budite vi onaj koji će prvi da je pogleda, da se nasmeje, i da na kraju izađe iz kafića u njenom društvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *