Kako da dobijete ono što želite - Men`s Health

Kako da dobijete ono što želite

Ponekad je dogovor ono što fali u većini veza… Jedna strana pobeđuje, druga nije zadovoljna i počinje rat. Pogledajte četiri načina kako da dobijete ono što želite, ali i da vaša partnerka ostane zadovoljna…

SLUŠAJTE JE
Slušanje onoga što ona govori predstava prvu stavku koja je obavezna. Morate posebno da obratite pažnju na njene reči, da biste pripremili argumentovane jake odgovore. Možda u nekom trenutku i shvatite da se ona ne ljuti na vas jer idete na utakmicu sa društvom, već zato što ste zaboravili na godišnjicu koja je bila juče. Onda ćete unati kako da ispravite stvari.

PRONAĐITE ZAJEDNIČKI JEZIK
Pronađite zajednički jezik i oboje pristanite na upotrebu istog. Ne morate da je lažete. Mora da postoji način da dođete do rešenja gde ćete oboje biti zadovoljni. Niste raspremili kuću? U idealnom svetu svako bi verovatno to uradio, ali vi ne živite u njemu. Eto ga već početak koji vodi ka zajedničkom rešenju.

PREGOVARAJTE
Nemojte da je saterate u ćošak. Pobeda može samo da vas kasnije košta. Najbolje pregovaranje jeste da obe strane budu zadovoljne, tako što ćete da brinete o željama svoje partnerke, ali i ona o vašim.

NEMOJTE DA LIKUJETE
Ako ovaj put natrljate na nos pobedu, sledeći put će vam biti duplo teže da je postignete. Žene pamte, to vi treba da zapamtite. Čestitajte joj na tome što je popustila i recite da ćete se sledeći pu odužiti.

Pročitajte i  18 načina da osvojite devojku
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *