Zašto smo gledali Čuvare plaže - Men`s Health

Zašto smo gledali Čuvare plaže

Dobro, možda su neke devojke gledale zbog Miča Bjukenona i njegovog sina tinejdžera, kako se beše zvao? (o tome vam i pričamo)

Sve u svemu, suočimo se sa time, oskudni kupaći kostimi, ne toliko oskudne grudi su jednostavno bile recept za uspeh. I sada nam je žao što se ta serija ukinula, evo uzmite Bolji život i pustite nam Čuvare plaže, mi ćemo biti srećni.

Kad smo već došli do razloga za gledanje ove serije, vreme je da pobrojimo i 10 zbog koje smo bar mi, kao i kolege sa sajta macho.hr oduševljeno čekali svaku sledeću epizodu.

Pamela Anderson (C.J.Parker)
Za Pamelu Anderson verojatno znate i ako ste slučajno među onima koji nikada nisu pogledali ni jednu epizodu serije Čuvari plaže. Tumačila je lik seksi čuvarice plaže imenom C.J.Parker, a mogli ste je gledati u čak 111 epizoda kroz šest sezona snimanja serije. Prvu naslovnicu poznatog časopisa za muškarce Playboy snimila je 1989. godine, a još i danas je devojka koja se najviše puta pojavila na naslovnici tog magazina.

Carmen Electra (Lani McKenzie)

Pravim imenom Tara Leigh Patrick, ali poznatija kao Carmen Electra, ova seks bomba takođe je postala popularna zbog pojavljivanja u seriji Čuvari plaže, kao i na brojnim naslovnicama Playboya. U dve sezone snimila je 22 epizode, a nakon toga je uspela ostvariti recimo solidnu glumačku karijeru, ali većinom u filmovima koji nisu zahtevali ozbiljniji glumački angažman.

Erika Eleniak (Shauni McClain)

Još jedna od devojaka koje su uz ulogu u seriji Baywatch krasile i naslovnice Playboya. Njena prva filmska uloga bila je u filmu “E.T. the Extra-Terrestrial” koji je režirao Steven Spielberg, a u Čuvarima plaže se pojavila u 48 epizoda kroz sedam sezona snimanja serije.

Traci Bingham (Jordan Tate)

Pojavom u seriji Čuvari plaže, Traci Bingham postala je predmet obožavanja muškaraca širom sveta. Njen lik Jordan Tate pratili smo u 44 epizode tokom dve sezone, a Traci je takođe krasila naslovnicu Playboy magazina. Mogli smo je videti u još nekoliko televizijskih i filmskih projekata, a imala je čak i manju ulogu u humorističnoj seriji “Bračne vode”.

Pročitajte i  5 osnovnih pravila seksi dopisivanja

Brooke Burns (Jessie Owens)

Glumica, televizijska voditeljka i model, Broke Burns, započela je svoju karijeru pojavljivanjem u seriji Čuvari plaže. Tokom tri sezone, pojavila se u 48 epizoda, a nakon toga mogli smo da je gledamo u serijama poput Ally McBeal i CSI: Miami.

Donna D´Errico (Donna Marco)

Nakon što je bila proglašena Playboyevom devojkom meseca u septembarskom izdanju iz 1995. godine, dobija ulogu u seriji gde se pojavljuje u 44 epizode tokom tri sezone snimanja. Među svoje životne uspjehe ubraja i uspešno osvojen vrh planine Ararat, koji je najviši vrh Turske sa 5137 metara  nadmorske visine.

Nicole Eggert (Summer Quinn)

Američka glumica koja je filmsku karijeru započela već sa osam godina u filmu “Rich and Famous”, ali je najpoznatija po ulozi Summer Quinn, lepe spasiteljke sa plaže. Tokom pet sezona snimanja serije pojavila se u 46 epizoda.

Yasmine Bleeth (Caroline Holden)

Rodom iz New Yorka, ova lepotica često se nalazila na listama “najljepših žena svijeta”, a u Čuvarima plaže smo je gledali u ulozi Caroline Holden. Kroz pet sezona glumila je u 72 epizode, a po mnogima je jedna od najljepših žena koje smo mogli gledati u ovoj seriji. Po izboru časopisa FHM, od 1996-2001 godine, Yasmine Bleeth redovno se nalazila u Top 100 najlepših žena na svetu.

Gena Lee Nolin (Neely Capshaw)

Još jedna devojka koju je FHM smjestio među najlepše devojke na svetu, a mogli ste je još videti i na naslovnicama Playboya, Maxim i Stuff magazina.

Stacy Kamano (Kekoa Tanaka)

Devojka egzotičnog izgleda rođena na Havajima, gde je sa 11 godina osvojila tinejdžersku titulu za miss tropical Havaji. Nakon toga pokušava da ostvari karijeru kao model i glumica. Ekipi Čuvara sa plaže priključuje se 1999. godine, te u sledeće dve sezone glumi u 44 epizode. Nakon uloge u toj seriji okušala se i u voditeljskom poslu u televizijskim emisijama Extreme sports i Hotlines.

Galeriju ovih lepotica možete pogledati OVDE.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *