Želite da je impresionirate? - Men`s Health

Želite da je impresionirate?

Verovatno znate da dame imaju oko za detalje. Muškarci, ne toliko. Ispitali smo preko 1000 žena, da bismo saznali šta to mušarci previde prilikom svakodnevnog doterivanja. Saznali smo da većina tipova jedva zagrebe površinu. Evo glavnih problema i saveta kako ih izbeći.

KOSA: NE PRELAZITE CRTU
Gde grešite: Oblikujete prednji deo frizure pedantno kao TV voditelj, ali kosa koju ne vidite može vas skupo koštati: tri petine žena smatra da pomahnitali repovi guše želju.

Zašto primećuje: „Neuredna kosa na vratu momentalno vas čini zapuštenim“ , tvrde stilisti najpoznatijih njujorških frizerskih salona.

Popravite ovo: Definišite svoj potiljak petominutnim uradi- sam seckanjem, jednom nedeljno. Uzmite trimer i podignite jednom rukom kosu sa vrata, kažiprstom štiteći liniju frizure. Držite oštricu horizontalno u odnosu na vrat i odozdo na gore pratite prirodnu liniju kose. Ne uzdajte se u talenat; proveravajte napredak uz pomoć ručnog ogledala. Nije dovoljno seckati otprilike; proveravajte, kako biste znali šta se tamo dešava.

LICE: KOPAJTE DUBLJE
Gde grešite: Trećina žena tvrdi da muškarci ne brinu dovoljno o svom tenu.

Zašto primećuje: Muške pore su 25 % veće od ženskih, slažu se dermatolozi. To znači da se veći mitiseri stvaraju na vašem nosu.

Popravite ovo: Crna boja čepa nije prljavština, već rezultat oksidacije masti iz zapušene pore u dodiru sa vazduhom. Obično umivanje nije dovoljno da istera skrivenije uljeze. Običan sapun ne rešava problem. Umesto njega koristite sredstva za čišćenje na bazi salicilne kiseline, svakodnevno, u kombinaciji sa maskom od gline(jednom nedeljno), da otklonite nečistoće.

DAH: UKTOTITE VAŠ JEZIK
Gde grešite: Čak i blago neprijatan zadah ne prolazi kod više od polovine žena.

Pročitajte i  5 sjajnih namirnica za treninge

Zašto primećuje: Mislite da je Tik Tak jači od njenog nosa, ali nije: neki istraživači su naveli da su žene osetljivije na mirise od muškaraca, tako da će verovatno detektovati čak i najmanji neprijatan zadah iz usta – loša vest za udvarače sa ne tako svežim dahom.

Popravite ovo: Napadnite jezik; mnoge infekcije upravo ovde nastaju. Većina ljudi ne misli na jezik kada pere zube, ali znajte da i on čuva bakterije. Obična četkica za zube će ukloniti 40 % pretećih materija, slažu se brazilski naučnici, ali još bi bolje bilo da upotrebite poseban čistač jezika, koji će ukloniti čak do 75% pretnji.

ZUBI: PORAVNAJTE IVICE
Gde grešite: Nejednako izbeljeni zubi su veće razočaranje za žene od možda ne tako belih, ujednačenih zuba, koje otkriva vaš osmeh.

Zašto primećuje: Čak i manje razlike u boji mogu povećati kontrast između zuba.

Popravite ovo: Ključ je u prekrivanju; navlake i fiksne proteze ne pokrivaju vaše zube srazmerno; pukotine su neprekrivene. Upotrebite kućni set za izbeljivanje, koji sadrži protezu u obliku vilice, koja će pomoći da ravnomerno raspodelite hemikalije za beljenje, za efekat potpune prekrivenosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *