5 zabluda o ženama i seksu - Men`s Health

5 zabluda o ženama i seksu

Pogledajte koje su sve to zablude kada je reč o ženama i njihovom viđenju seksa…

ŽENAMA JE POTREBNA ŽENSKA VERZIJA VIJAGRE
Laž do koje se došlo tako što je farmaceutska industrija situacije u kojima ženama nije do seksa rešila da iskoristi i da karakteriše kao medicinski problem pod nazivom seksualna disfunkcija. Naravno sve sa idejom da žene podjednako trebaju podsticaj kao i muškarci.

Želja za seksom, naročito tokom veze opada i raste u kontinuitetu. Prirodno je da se dođe do tačke kada više ne osećate toliku želju, što ne znači da vam je potrebna pilula.

Uz to, pilula čak ne može ni da deluje na žene podjednako kao što deluje na muškarce. Prosto objašnjenje jeste to što muškarci osećaju uzbuđenje pa se bace na seks, a za žene je neophodan podsticaj poput predigre kako bi zaista osetile potrebu za seksom.

ŽENE ŽELE MANJE SEKSA
Istina. Nekada zaista žele manje. Ali nekada se desi i da muškarci žele manje. Nekada oboje ne žele. Jednostavno, i jedno i drugo moraju da rade na želji kako bi održali vezu. Predložite nešto novo, pričajte seksualne fantazije, nemojte samo da kažete da one žele manje.

ŽENAMA JE SVEJEDNO
Muškarci obično brinu o tome da se ne desi da prerano dožive vrhunac pa da njihova partnerka ostane nezadovoljna. Za ovo razmišljane nema realne osnove. Žene uživaju u seksu, pa čak i da se prerano završi uvek postoji odličan način da se zabave. Ne brinite. Takođe, ako vidite da ona ne može da dostigne vrhunac, ne insistirajte, možda joj jednostavno nije dan, a jedino što ćete dobiti jeste da je još više iznervirate.

Pročitajte i  Potisak iznad glave, šipka ili bučice?

Ali isto tako zapamtite, ako se situacija zaista zagreje i sve ide u fantastičnom smeru, ako vi završite pre nje i ne pružite njoj isto zadovoljstvo, zaboravite da ćete ikada ponovo imati seks. Žene imaju razumevanja, ali kada nešto zaista žele bolje im to i pružite.

ŽENAMA TREBA PODSTICAJ
Da, možda im nekada treba podsticaj. Ali isto tako im je nekada dovoljno samo da ugledaju partnerovo telo, osmeh ili da čuju glas i da požele momentalno da ga imaju.

ŽENAMA JE KLITORIS SVETINJA
Naravno da za većinu žena ne postoji ništa bolje od stimulacije klitorisa, ali to ne znači da ne uživaju u ostalim stvarima. U ostalom bilo šta što se konstantno radi na kraju može da dosadi, zato eksperimentišite i budite kreativni.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *