3 znaka da će vam se posrećiti - Men`s Health

3 znaka da će vam se posrećiti

Žene konstantno pokušavaju da dešifruju koji muškarac je dostupan za vezu, dok muškarce česšće muči da li devojka želi da spava sa njima.

Dok za devojke još uvek nema konkretne pomoći, za muškarce se pojavila! Naime, jedno istraživanje pokazalo je da žene šalju jasne signale kada žele da se upuste u neobavezni seks.

Pogledajte tri načina kojima vam ona stavlja do znanja da je spremna za igru:

GlLAVNA JE NA ZABAVI
Naravno da vam je privukla pažnju, kome ne bi? Ali stručnjaci savetuju da obratite pažnju na njenu ekipu pre nego što se upustite u priču. Ako primetite da su usredsređene samo na sebe, ostvaruju kontakt očima samo jedna sa drugom, igraju ne puštajući nikoga da im priđe, znači da nisu zainteresovane. Žena koja konstantno cirkuliše po prostorijama jeste ona koja traži isti tip zabave koji tražite i vi.

NOSI IZAZOVNU ODEĆU
Kratka suknja i štikle ne znače momentalno da je raspoložena za muvanje. Zapravo većina žena bira izazovnu odeću pre svega zato što pažnja prija. Ali ako pokazuje i noge i grudi postoji šansa da je već konkretno zainteresovana za nešto.

UPUĆUJE VAM ZAVODLJIV POGLED
Ovo je najjače zeleno svetlo koje žena može da uputi. One najviše vole da zaintrigiraju muškarca pogledom, tako i započinju zavođenje. Priđite, predstavite se, i stavite joj do znanja da je najprivlačnija žena u prostoriji.

 

Pročitajte i  Ovo će ulepšati svaki penis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *