5 saveta za seks na daljinu - Men`s Health

5 saveta za seks na daljinu

Kada ste u vezi na daljinu jednostavno morate da nađete adekvatan način da održite atmosferu zagrejanom. Prvi savet: koristite tehnologiju!

Začinite seksualni život, uzmite telefon u ruke, laptop pored sebe i počnite!

TELEFONSKI RAZGOVOR
Seks preko telefona može da bude odličan jer oboje čujete reakciju onog drugog. Pritom vam nisu potrebne ruke za kucanje, već ih imate obe samo za sebe.

SKAJP
Skajp je sjajan način da joj pokažete koliko vam nedostaje njeno telo, kao i njeno lice, a žene naravno da žele i jedno i drugo. Tako u toku razgovora samo zatražite da počne sa skidanjem. Nastavak smislite sami…

PORUKE
Pustite da razgovor ide prirodnim tokom, i ne trudite se previše da ubacite u priču nešto super seksi. Vaša partnerka vas voli zbog toga što jeste, tako da ne treba da ubacujete posebne efekte u vaš razgovor, jednostavno budite vi. Kada poruke postanu dovoljno seksi recite joj da pređete na razgovor telefonom.

EMAIL
Ako želite da koristite mejl za ove potrebe, onda iskoristite činjenicu da vas on ne ograničava na 168 karaktera poruke, već imate prostor da se raspišete koliko želite.

Žene vole to postepeno zagrevanje, seksualnu tenziju, zavođenje… Pružite joj to! Ne morate da glumite Šekspira, jednostavno joj korak po korak dočarajte šta biste tu noć radili da je pored vas.

FOTOGRAFIJA
Ako želite da joj šaljete seksi fotografije, nemojte samo da škljocnete i pritisnete „send“. Slikajte se više puta pa izaberite najbolju.Uz to budite kreativniji od prostog stajanja pred ogledalom u kupatilu

Pročitajte i  Devojke otkrivaju: Ove dve stvari su presudne za dobar seks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *