5 situacija u kojima predigra nije obavezna - Men`s Health

5 situacija u kojima predigra nije obavezna

Da, skoro sa svih strana možete da čujete kako je kod žena ključna stavka baš ta predigra, ali verovali ili ne, postoje neke situacije gde čak ni njima nije potrebno zagrevanje.

NAKON IZLASKA
Vas dvoje ste zajedno bili u gradu i sjajno se proveli. Popili ste po nekoliko pića, čak ste uživali u na podijumu za igru. Ovakva atmosfera sasvim je dovoljna sama po sebi da se računa predigrom! Oboje ste pripiti, puni energije i sjajno raspoloženi, da li još nešto treba?

SEKS DOBRODOŠLICE
Bilo da je poslovno putovanje, porodična poseta ili razdvojeno letovanje dobrodošlica nakon takve razdvojenosti provereno je dobra. Vreme koje ste proveli odvojeno ne samo što će učiniti da vas se još više uželi, već će pojačati i njen libido. Budite sigurni da će onog trenutka kada jedno od vas kroči u stan seks biti brz i divlji, definitivno nećete razmišljati o bilo kakvom zagrevanju.

U JAVNOSTI
Nisu svi parovi raspoloženi za seks u javnosti, ali ako je devojka egzibicionista ili joj jednostavno prija osećaj da postoji šansa da bude uhvaćena, onda ne podrazumeva nikakvu predigru. Pre svega, seks u javnosti sam po sebi mora da bude brz, s obzirom na opasnost da budete uhvaćeni, pored toga nećete biti u stanju ni da skinete neki deo garderobe kako treba, a da ne pričamo da će to uglavnom biti mesto koje je sve samo ne namenjeno za romantiku i maženje.

NAKON SVADBE NA KOJOJ STE BILI
Venčanja čine nešto čudno ženama. Možda ste i primetili da kada se vaša devojka vrati kući sa nekog ovakvog dešavanja uglavnom je više entuzijastična nego inače. To se dešava iz dva razloga: prvo, žene koje ne žele da se udaju, ili bar ne još, želeće vreli seks kako bi proslavile svoju slobodu. Drugo, ako je vaša devojka tip za udaju verovatno će poželeti da se baci na posao kako bi dokazala da strast ostaje čak i ako se obavežete na papiru. U svakom slučaju, venčana zvona mogu da budu fantastičan afrodizijak, sasvim dovoljan da vam predigra nije potrebna.

Pročitajte i  Stručnjaci otkrivaju: Zašto nas privlače mlađe žene

NEMATE VREMENA
Suprotno onom što mislite, kada ste u škripcu sa vremenom ne znači da ne možete da imate seks. I te kako možete, proverite samo da li je vaša devojka raspoložena za jedan jutarnji na brzinu, pre posla, ili na pauzi na poslu, ili koju god treću situaciju sami pronađete… Samo nemojte da vam to pređe u naviku, ipak sve ima svoju čar.

Poslednje, zapamtite da ovaj tekst ne predstavlja naredbu ili zabranu za isključenje predigre. U suštini, ljubljenje, maženje, dodirivanje i ostalo što predigra podrazumeva se očekuje i očekivaće se. Ali zapamtite da postoje i situacije gde devojke žele da ih samo uhvatite i uradite ono što najbolje znate na brzinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *