Sačuvajte planetu, upražnjavajte seks - Men`s Health

Sačuvajte planetu, upražnjavajte seks

ZAJEDNO SE TUŠIRAJTE
Što češće, to bolje, ali pod uslovom da tuširanje u paru ne traje duže nego kada ste sami! Vreme provedeno sa partnerkom pod tušem, štedi i vodu i vreme, jer je idealna predigra za seks.

NE TREBA VAM UPALJEN MOTOR
Ukoliko odlučite da degustirate vašu ljubav u autimobilu, upaljen motor vam zaista ne treba. Rezultati mnogih istraživanja su pokazali da većina muškaraca seks u svom četvorotočkašu smatra izuzetno uzbudljivim i inspirativnim, ali se ne praktikuje po hladnom vremenu kada je potrebno da radi motor zbog grejanja.

ROMANTIČNA VEČERA
Dve stvari su korisne, prvo, pokazaćete vašoj dragoj da imate i romantičnu stranu, drugo uštedetećete struju. Uz to, pogled na njene sjajne usne ili golo rame, obasjano treperavim plamenom, golica maštu i budi snažnu seksualnu želju.

KONDOMI
Možete da koristite kondome od prirodnog lateksa, odnosno ekstrakta drveta kaučukovca. Oni nisu hemijski tretirani i ne zagađuju prirodu. Zaštitnu gumicu posle upotrebe nikada ne bacajte u klozetsku šolju, već u kantu za đubre.

VRATITE SE PRIRODI
Umesto vijagre i drugih hemijskih afrodizijaka, koristite svima dostupne namirnice za koje je dokazano da podižu libido. Pored odavno poznatih afrodizijaka kao što su ženšen, kakao, orasi i med, ista svojstva poseduju i jagode, šljive, grožđe i jabuke. Još ako, kao mnogi muškarci volite da kuvate, eto prilike da obradujete svoju dragu, pripremite joj ukusnu poslasticu koja će probuditi strast.

Pročitajte i  Holivudski frajeri VS. mi: Razlike u treningu + 5 fitnes saveta koji će vam pomoći da isklešete brutalnu figuru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *