5 načina da je preboliš - Men`s Health

5 načina da je preboliš

Eto, desio se i vama raskid, ali postoje uvek postoje 2 tipa muškaraca, jedan tip predstavljaju oni muškarci koji se odmah dočekaju na noge, dok drugi tip može da pati za “ženom svog života” (iako mu je ona to jasno stavila do znanja da nije) mesecima. Ali eto, za dobrotit,pravih muškaraca, mi želimo da vi budete ovaj prvi tip. Evo kako ćete i postati taj tip…

IZBACITE TO IZ SISTEMA
Ukoliko ste tužni, onda budite tužni. Ali postavite sebi određeni vremenski limit. Mnogo je bolje, a i prijatelji će vas manje izbegavati, ukoliko odlučite da ćete ležati u krevetu i plakati tačno nedelju dana.

SKINITE JE SA PIJEDESTALA
Ukoliko mislite “nikada neću naći ni jednu kao što je ona”, prestanite, ali omdah, ozbiljni smo. Bili ste u vezi sa njom, ako ste već bili sa njom, bićete sa nekom njom sličnoj, ako ne i boljom, čista logika.

PREKINITE DA PRIČATE O NJOJ
Jednom kad je izbacite iz sistema, ne puštajte je nazad. Ako vas neko pita za nju, samo ravnodušno recite da se nadate da je dobro i da ste vi nastavili dalje. U bilo kojim drugim situacijama, nemojte da je pominjete. Bolje sebi lupite šamar, pre nego što ponovo krenete da gušite društvo o vašoj sada već bivšoj devojci.

NE GUBITE PREDNOST
Ukoliko prestanete sa vežbanjem u teretani, vaši mišići će atrofirati. Ukoliko prestanete da izlazite, isto će se desiti i vašim socijalnim “mišićima”. Nije bitno da li želite nove veze, bitno je da izlazite.

ČAK I AKO JE ŽELITE NAZAD, IZLAZITE SA DRUGIM DEVOJKAMA
Najbolji način da se vratite vašoj bivšoj devojci (ukoliko to zaista želite) je da nestanete iz njenog života i da se posle nekog vremena vratite, ali drugačiji. Nemojte da brinete o tome kako da je ponovo privučete, unapredite svoje veštine za sve žene. Idite u teretanu, promenite garderobu, nađite zanimljiv hobi. I ako ponovo naletite na nju, verujte nam, delovaćete znatno interesantniji.

Pročitajte i  Koje je savršeno doba dana za najbolji seks ikada?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *