11 načina da dominirate tokom prvog seksa - Men`s Health

11 načina da dominirate tokom prvog seksa

Ok, došli smo do faze kada je nova devojka rešila da dođe i prespava kod vas. Znamo šta predstoji… Vi više ne možete da čekate, a i ne treba! Međutim, pritisak postoji… Pogledajte nekoliko saveta koji ne podrazumevaju mirišljave sveće i romantičnu muziku, već će od vas napraviti pravog seks eskperta!

OBRATITE PAŽNJU NA NEVERBALNE SIGNALE
Nekada muškarac postane toliko uzbuđen zbog svega što ga čeka da prosto zaboravi da prati njene želje i potrebe. A to je ključna stvar ako želite da se isto ponovi. Pratite kako reaguje na vaše pokrete, šta je uzbuđuje, a šta ne prija…

NEMOJTE DA PRESKAČETE PREDIGRU
Iako jedva čekate da dođete do glavne faze nemojte da zanemarite ni samu predigru. Muškarci moraju da shvate da je ženama biološki neophodno da zagreju telo. Ako želite da joj priuštite orgazam fokusirajte se na činjenicu da vam je neophodno dvadesetak minuta predigre.

OBUCITE SE DA IMPRESIONIRATE
Devojke uvek povedu računa o tome da njihov veš bude impresivan, muškarci bi trebalo da urade isto… Ozbiljno. Obucite uske bokserice, više su seksi i privlačnije od onih širokih.

ZABORAVITE NA 50 NIJANSI
Ako volite perverznije igre sačuvajte ih za neki sledeći put. I pored svega što ste čuli o 50 nijansi sive, većina devojaka će ipak biti prestravljena ako joj prilikom prvog puta pokažete i tu svoju stranu. Tek kada se oboje dobro upoznate možete početi sa ozbiljnijim, odnosno neozbiljnijim pričama.

OČISTITE SOBU
Ne, devojka neće želeti da sedi na krevetu prekrivenom raznoraznim smećem. Ako planirate seks, očistite kuću!

BUDITE UREDNI
Kao i vaš stan i vi morate biti uredni i sređeni. Međunožje obavezno sredite, ne želite da vam dugačke dlake vire iz bokserica i prestrave je da ni ne pomisli da mu priđe.

Pročitajte i  5 razloga za masturbaciju

POTRUDITE SE
Ne, ne mislimo isključivo na cveće i bombonjeru, ali svaka žena voli da vidi kada muškarac uloži malo više truda.

ZAŠTITIE SE
To vam je ipak prvi put, tako da sigurno niste stigli do priče o zaštiti ili prethodnim partnerima. Zato je najbolje da budete pripremljeni, a ne da puštate da ona započinje razgovor.

OSTVARITE VEZU
Održavajte vezu ne samo na fizičkom nivou. Ne postoji ništa više seksi nego kontakt očima tokom seksa. Umesto da gledate u plafon ili uzglavlje, gledajte pravo u nju i držite je.

IMAJTE STRPLJENJA
Prvi put ne mora da prođe baš sjajno, i to je sasvim u redu. Možda je neophodno da se prvo bolje upoznate, onda stvari počinju da funkcionišu.

LEPO JE ISPRATITE
Svi moraju da jedu ujutru, zar ne? Ako znate da spremate klopu, to i uradite. Na kraju krajeva ponudite joj šolju kafe. To će ipak obezbediti da situacija ne bude neprijatna. U suprotnom veoma je moguće da će ona pomisliti da ste samo želeli seks. Nađite lep način da zaokružite vaš prvi put.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *