Osetite kada je vreme - Men`s Health

Osetite kada je vreme

Mnogi momci u svom tinejdžerskom dobu žive sa ubeđenjem da su žene napaljene 24/7. Svaka od njih tajno čezne za seksi sastankom u automobilu, obližnjoj ulici ili toaletu nekog noćnog kluba. Razočaraćemo vas, ali stvarnost je ipak mnogo drugačija.

“Sve devojke imaju svoj, poseban seksi sat”, objašnjava seksualni terapeut, Tami Nelson.

Neke devojke to žele ujutru, a neke ne mogu da dočekaju da ustanu iz kreveta, tako da im intimnost poslednja stvar koju žele. Predlažemo vam tehnike pomoću kojih vam se možda i posreći da seks dobijete ujutru, popodne i uveče.

PRVA STVAR UJUTRU
Ako je ona jutarnji tip osobe koja svako jutro optrči nekoliko krugova pre doručka, pokušajte da budete erotični čak i pre nego što ona otvori oči. Neka je probudi osećaj tvoje ruke oko nje. Zatim, ono što je loži. Blago počnite da se igrate sa njenim klitorisom sporo i senzualno pa će njeni hormoni biti u laganom porastu.

“Počnite da se blago milujete ispod pokrivača, a zatim zauzmite doggy style jer je on sjajan za jutro”, savetuje doktor Pam Spur.

Odličan savet: Poze poput Doggy je savršena za rane sate jer vam omogućava da izbegnete jutarnje neprijatnosti – zadah.

TOKOM DANA
Ako ste ludi za nekim popodnevnim seksom, planirajte ga na brzaka. Imajte na umu park u blizini vaše kancelarije, a njoj pokažite tačno šta imate na umu da uradite sa njom. Prislonite je nežno na čvrstu površinu, uz neki stojeći seks i proverite da li ste dobro sakriveni od radoznalih očiju. Ono što morate da znate, oboje morate pristati na to.

Odličan savet: Pružite joj senzualan poljubac nakon toga, a pre nego što se brzo vratite u kancelariju. Garantujemo vam da će celo popodne misliti na vas.

Pročitajte i  24 stvari zbog kojih će devojke pomisliti da si slabić

NEPOSREDNO PRED SPAVANJE
Poslužite se tradicionalnom romantikom. Kada legnete zajedno u krevet, isključite sva svetla, a ostavite samo upaljenu sveću da vas osvetljava. Sada je prilika za oralni seks i eksperimentisanje. Ona će biti mnogo slobodnija u mraku nego pred oštrim svetlom dana.

Odličan savet: Dok ona tone u san, dodirujte barem neki deo njenog tela. To će joj pomoći da učvrsti svoje seksualno iskustvo u pozitivnom smislu, i želeće da to isto uradite i naredne noći.-

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *