Kako da vam se posreći na prvom sastanku? - Men`s Health

Kako da vam se posreći na prvom sastanku?

Dakle, kako da proverite da li će nakon zabave da završite u tvom krevetu, umesto zagrljaja na njenom kućnom pragu? Nik Savoj, izdavač knjige ’’Dokazani priručnik za muškarce’’ je ponudio neke savete, a mi vam prenosimo 5.

POČNITE NA VAŠOJ LOKACIJI ZAVRŠITE NA VAŠOJ LOKACIJI
Recite joj da dođe do vas i da zajedno krenete odatle. Ona ne mora čak ni da ulazi u kuću ako se oseća neprijatno, mada bi bilo dobro. Na kraju večeri zagarantovano je da će se vratiti do vaše kuće jer joj je tu parkiran auto. Od tog trenutka je lako da je pozoveš u svoju kuću na poslednje piće.

POLJUBITE JE
Na većini prvih sastanaka žene će razmišljati ’’da li bi ili ne bi trebalo’’, a odluku će doneti pri kraju večeri. Ako je niste još poljubili, onda je to ono što će biti odlučujuće. Visoko emotivna tačka večeri će biti ona kada joj ukradete prvi poljubac.

OSTANITE NA SVOM TERENU
Za prvi sastanak, idite na mesto koje jako dobro znate, a najidealnije je ono gde znaš dosta ljudi. Žene posmatraju kako drugi ljudi posmatraju vaše osobine. Ako ste tretirani kao visoko cenjen čovek, ona će pomisliti da je to istina. Nasuprot tome, ako ste na svom terenu i borite se za njenu pažnju, to će biti 10 puta teže za nju jer će se osećati kao da pripada isključivo vama.

NEMOJTE DA TROŠITE PREVIŠE
Ako na prvom sastanku potrošite mnogo novca ona će imati osećaj da želite da kupite njenu naklonost i biće joj jako neprijatno. Ili još gore, ako se tako budete poneli, ona će teško dozvoliti da dalje bude nešto više između vas. Ipak, to ne znači da bi trebao da budeš jeftin ili da od nje očekuješ da plati polovinu.

Pročitajte i  Umetnost istezanja

PREUZMITE VOĐSTVO
Nervoza, frustracije i neodlučnost su veoma loše strane svakog čoveka, a pogotovo ako se one iskazuju na prvom sastanku. Ovo je vaša prilika da joj dokažete da se možete rukovati sa svim što vam život zadaje i da ste pribrani. Planirajte sastanak, imajte rezervne opcije i verujte u sebe! Ako se vi osećate prijatno pored nje, i ona će se osećati prijatno.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *