Pet igrica za bolji seks - Men`s Health

Pet igrica za bolji seks

Ako želite da probate nešto potpuno novo u krevetu i time u svojoj devojci probudite pravu pravcatu zver, vreme je da monotoniju razbijete nekim seksi igricama!

One su zabavne, nestašne, uzbuđujuće i promeniće vaš seksualni život iz korena.

Zato izaberite onu koja vam se najviše dopada i počnite već večeras.

ZAMENA ULOGA
Ukoliko ste vi osoba koja uglavnom vodi, sledeći put kada sa svojom partnerkom budete u odgovarajućem raspoloženju, predložite joj da ona preuzme glavnu ulogu. Tako će ona imati kontrolu i svu vlast u svojim rukama, što joj može pričiniti ogromno zadovoljstvo.

Takođe, pomenite joj i da vas ponekad iznenadi time što će ona napraviti prvi korak ka seksu, naročito ukoliko je to nešto što najčešće vi činite.

OBROK KAO SEKS
Spremite večeru koju ćete jesti prstima! To mogu biti dagnje, ostrige, voće, povrće ili čokoladni fondu. Pre svakog zalogaja, mogli biste da se igrate jezikom i usnama – ližete ili sisate hranu i time joj pokažete šta se sprema njenom telu!

Neka ona, potom, učini isto, ali imajte na umu da ne treba preterati s hranom kako biste više uživali u samom odnosu.

POKER U SVLAČENjE
Oboje obucite najviše šest komada odeće, uzmite karte i igrajte se!

Nakon toga, kad god od vas dvoje neko izgubi, trebalo bi da skine ponešto. Na ovaj način se povećava seksualna tenzija,a poženo je da poker te večeri igrate u krevetu…

Kada ste oboje potpuno goli, dobra ideja je da u igru uložite seks – gubitnik pruža oralna zadovoljstva i slično.

UČENICA, PROSTITUTKA, MEDICINSKA SESTRA…
Ukoliko ste je ikada zamišljali u nekoj od ovih uloga, predložite joj da se maskira i da se, bespogovorno ponaša u skladu s time koga glumi.

Pročitajte i  Zavisnost od pornića?

Takođe, poželjno je da se i vi sami maskirate prema njenim željama, pa ćete ispuniti fantazije svoje partnerke lako – tako što ćete na jedno veče postati vatrogasac, gladijator ili doktor.

NEZNANCI
Dogovorite se da se nađete u kafiću, kada ćete se ponašati kao da se ne poznajete. Popričajte na kratko, „pokupite“ je i odvedite kući, gde ćete imati seksu toliko strastan da će delovati kao da je prvi put!

To će biti najzabavnija veza za jednu noć koju ste ikada doživeli.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *