Kako osvojiti devojku sa piste? - Men`s Health

Kako osvojiti devojku sa piste?

To vam izgleda kao penjanje na Mont Everest, sa malom verovatnoćom da ćete uspeti.  Ali razmislite: Ove žene nisu roboti, i one vole seks koliko i vi. Šta te zaustavlja da postaneš momak koji osvaja lica sa naslovnica? Kao penjanje na planinu, to samo zahteva detaljan plan i veliku pripremu za uspešno izvršen zadatak.

NEMOJTE ODMAH DA PRETPOSTAVITE DA ĆE VAS ODBITI

Ne radi se uvek o tome da devojke koje izgledaju sjajno traže isto takvog momka.

“Mnogi modeli nisu uvek sa savršenim, super zgodnim momcima”, kaže Džesika Perez, model, čiji je sadašnji dečko visok, maljav i prekriven tetovažama.

Morate da verujete u sebe i uspećete.

“Takve devojke su često sebe smatrale ružnim u pubertetu. Njihov život je pun odricanja u odnosu na život ’’obične’’ devojke. Imajte to na umu kada planirate svoj pristup” objašnjava klinički psiholog Džej Vots.

Nemojte se plašiti da joj pošaljete piće, prihvatiće. Bićete iznenađeni vašim uspehom i odmah ćete dobiti na samopouzdanju. Ne brinite, šanse su iste kao i kod svake druge devojke.

ODABERITE MESTO ZA IZLAZAK I PONAŠAJTE SE KAO DA TU ODAVNO PRIPADATE
Uvek se zna gde se skuplja najveći broj takvog tipa devojaka, pa nemojte da izbegavate takva mesta. Ako ste prvi put tu ponašajte se kao da nije tako. Nikada nemojte da prolazite kroz klub i da posmatrate okolinu već samouverenim koracima koračajte i gledajte pravo… Neka izgleda da se osećate kao kod kuće.

Pošto modeli obično rade na raznim lokacijama u svetu, dobro su obaveštene o najnovijim trendovima pića, pa zbog toga pazite da u ruci držite neko otmeno piće.

“Moraćete da budete dobro obučeni. Najvažnije je da vam se kaput dobro uklapa, ali ako to nije u sred zime onda nikada nemojte da prekrivate svoju zadnjicu” kaže dizajnerka Sofia Kalburn, i dodaje da će model uvek primetiti vaše cipele.

DOBIJTE NJENU PAŽNJU I ZADRŽITE JE
Sa ovim devojkama ne postoje pravila u razgovoru, jer je razgovor sa njima isti kao i sa bilo kojom devojkom.

Pročitajte i  5 načina da joj privučete pažnju bilo gde

“Svaki model sa kojim sam do sada radio kaže da niko nije hteo da je poljubi”, kaže Vots.

Imajte to na umu ako vas razgovor sa njom čini nervoznim. Najvažnije je da imate samopouzdanja, manire i dovoljno dobar smisao razgovora, a ne samo da joj ponudite piće.

Vaš prvi pristup je najvažniji, ali budite oprezni… Nikada ne prilazite ženama koje su u grupama od 4 do 6 i nikada ne prilazite onima koje su u muškom društvu. Devojke u kasnim dvadesetim ili starije su obično pristupačnije nego mlađe devojke koje su na početku svoje karijere.

Devojka koju odmah pohvalite rečenicom ’’ Ti si savršena’’ vam na to neće dati odgovor, ali pokušajte da je umesto toga pitate šta ona radi u životu. Kada čuje tu magičnu rečenicu, onda će odmah pokušati da vas impresionira.  Pređite dalje na inteligentnija pitanja o njenoj profesiji i budućim planovima.

“Najbolji razgovor sa dečkom koji me je muvao bio kada me je pitao šta nameravam da radim kada se ne budem više bavila modelingom”, kaže Foster i dodaje da ona nikada do tada nije mislila o tome.

SHVATILI STE NJENA INTERESOVANJA… POKUŠAJTE DA STVORITE NEŠTO VIŠE
Sada imaš sigurnu priču, ali kako da kreneš dalje? Kada ste je častili sa dva pića, vreme je da se uverite da niste u njenoj prijateljskoj zoni. Pitajte je da li sutra ima neki kasting ili slikanje, i vidite kako reaguje.  Od ovog trenutka znaćete da li je ona spremna da nešto počne sa vama. Ako njena reakcija bude dobra, pozovite je da se vidite i sutradan, a ako sve bude suprotno, ne očajavajte. To je kao penjanje na Mont Everest, svaki sledeći put će ići bolje.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *