Ove žene morate da izbegavate - Men`s Health

Ove žene morate da izbegavate

Da li ćete biti s plavušom, crnkom, brbljivicom ili povučenom devojkom, pozitivnom i nasmejanom ili negativnom i mračnom zavisi isključivo od vas. Zato, kako ne bi bilo kasno kada se veza već izgradi, morate na vreme prepoznati kojoj vrsti žena pripada devojka koja vam se dopada i zapitati se da li je baš ona ta koja je vredna vašeg vremena i pored koje vidite sebe u budućnosti.

A postoji čak pet tipova devojaka od kojih bi se trebalo kloniti! Saznajte da li imate posla s psihopatom, sonzorušom ili pametnicom.

PAMETNICA
Svako, i muškarci i žene, uživaju u intelektualnom izazivanju. Uvek je zabavnije ako imate partnerku izgrađenih i čvrstih stavova, koja s lakoćom može da raspravlja na bilo koju temu.

Ipak, samopouzdanje i intelekt mogu biti i prekomerni kod nekih devojaka, koje postaju svadljive i uvek sve o svemu znaju – kako drugačije nego – najbolje.  Ovakve pametnice su sarkastične, ironične, cinične, drske, obožavaju da odgovaraju na pitanja, a postavljaju ih tako da će odbiti i najpametnijeg čiveka na svetu. Njene reči su otrovne, a ličnost joj je izgrađena na osnovu mišljenja da su drugi iza nje.

SPONZORUŠA
Naravno, muškarac je taj koji bi trebalo da, u najvećem broju slučaju, plati račun, kupi svojoj devojci cveće, neki sitan poklon, izvede je u bioskop… I svaki muškarac bi voleo da je u prilici da njegova partnerka dobije i kule i gradove.

Prava će u tome uživati isključivo zato što sve to proživljava baš s vama. Pogrešna će, s druge strane, govoreći prijateljicama o sinoćnom provodu, pomenuti da ste išli zajedno, ali će priču bazirati na tome koja ste pića pili, kojim kolima ste je dovezli kući i koliko košta vaš sat.

Srećom, sponzoruše je lako prepoznati, iako su pametna vrsta žena (suprotno ustaljenom mišljenju). Onenajčešće  bez ustručavanja pričaju o skupocenim predmetima i provodima za koje je potrebno izdvojiti veće sume novca. Čvrsto stisnite svoj novčanik i trk od takve!

Pročitajte i  San svih muškaraca - devojka koja otvara pivo grudima (VIDEO)

„GOSPOĐICA UVEK U PRAVU“
Ponekad partnerka može delovati kao prava, da biste posle nekog kraćeg perioda otkrili da je zapravo samo u pravu. Uvek. Uvek. Uvek.

Ona može da ima i najlepše odlike koje ste tražili u jednoj ženi – ljubazna je, inteligentna, kulturna, zabavna i tako, tako seksi, ali kada je reč o tvrdoglavosti – oma je ima na pretek. Ako se u bilo čemu ne slažete s njom ili ukoliko dokažete da greši, loše ćete proći jer je pred vama višečasovna svađa.

Njen ponos i arogancija su svakako dovoljni da na vreme pobegnete.

PSIHOPATA
Iako je ovaj naziv pregrub, devojka koja vas zove deset puta dnevno, javlja vam porukom svaki svoj potez i proganja vas na društvenim mrežama svakako zaslužuje ovakvo ime. Ona želi da zna šta radite u svakom trenutku dana i vi ste joj jedina misao.

Od ove devojke bi se trebalo skloniti što pre, jer u suprotnom neće nikada naći sopstveni život.

Naravno, na Psihopatu se lako pada jer ona strasna i posvećena vezi, a uz to je neverovatna u krevetu.

DEVOJKA KOJA JE IZAŠLA IZ DUGE VEZE
Ove devojke je najteže prepoznati. One su zavodljive i posvećene, izuzetno strastvene i raspoložene za seks u svakoim trenutku. Lako ćete poverovati da je ona prava, ali ćete ubrzo saznati da joj predstavljate prolaznu avanturu dok pokušava da zaboravi prethodnog dečka.

Kritikovaće svaki vaš potez: stigli ste prekasno ili prerano, danas je jedna vaša košulja neverovatna, sutradan užasna. I koliko god se trudili, bi nikada nećete biti onaj koji joj je u mislima, zbog čega bi trebalo da se okrenete i pustite je da zaboravi ono što je tišti s nekim drugim.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *