6 poteza za bolji seks - Men`s Health

6 poteza za bolji seks

ZADNJI DEO VRATA
Ljubite i grickajte njena ramena i zadnji deo vrata… Ako njeno telo pokazuje da želi više nastavite intenzivnije, ali vodite računa da ne ostavljate tragove…

DONJI DEO LEĐA
Donji deo leđa tačno iznad zadnjice kod žene predstavlja veoma osetljiv intiman deo. Ako joj se sviđate aposlutno će uživati u vašim dodirima, međutim, ako ne, svaki će joj biti iritantan.

BUTINE
Maženje gornjeg dela butina može da naloži svaku devojku do krajnjih granica. Moraćete samo da shvatite da li joj više prija lagano maženje ili malo grublji dodiri… Procenite kako reaguje ili jednostavno pitajte.

UŠI
Ne, ne želite da joj zabijete jezik u uho… I kod grickanja ušne resice mogu da postoje prepreke poput nakita… Zato joj nežno šapućite jedva je dodirujući usnama… Videćete i sami efekat.

GRUDI
Igranje ženskim grudima je najbolja stvar. To ne podrazumeva da je nemarno gnječite. Poljupci i maženje sa druge strane pali… Usredsredite se na gornji deo, i ne razmišljajte o tome što je druga zanemarena, sasvim dovoljan efekat je koncentrisanje na jednu.

ZADNJICA
Iako muškarci smatraju drugačije (ili to žele), ne uživaju sve žene u analnom odnosu. Dovoljno je da zna da vam je cilj uzbuđenje, pre nego sam odnos opustiće se i dozvoliti da se malo poigrate u ovom delu. Razmislite malo i o masaži, sigurno će da upali.

Pročitajte i  KLJUČNI TRENUCI U VEZI: 7 pitanja koja svaka devojka želi da čuje
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *