6 namirnica koje će zagrejati atmosferu u krevetu - Men`s Health

6 namirnica koje će zagrejati atmosferu u krevetu

MANGO
Ovo tropsko voće ima opojan miris koji će podići predigru na viši nivo. Mango je sladak, ali ne preterano, tako da slobodno možete da hranite jedno drugo koliko god želite.

MED
Kada donosite med u spavaću sobu potrudite se da bude u lepo dizajniranoj boci, a ne običnoj staklenoj tegli, kako bi efekat bio bolji. Ovaj slatkiš možete da koristite na različite načine. Na primer, recite svom partneru da stavi malo meda na neki deo svog tela, a vi žmureći jezikom morate da ga pronađete.

PENUŠAVO VINO
Postoji nešto zaista posebno u ispijanju vina u krevetu sa svojim partnerom, ali balončići imaju još jači efekat. Kombinujte naizmenično gutljaj penušavog vina koji će da golica jezik i poljupce. Nakon čaše, ili tri, prospite malo po partnerkinom telu, zati mse bacite na čišćenje jezikom.

SMOKVE
Ovo voće je zapravo izgrađeno od opne koja okružuje oko 1 500 sitnih voćkica od kojih obično mislimo da su semenke. Zvuči poznato?

U slučaju večere u kućnoj atmosferi zagrejte rernu na 350 stepeni. Isecite na polutke nekoliko svežih smokvi, premažite ih maslinovim uljem, stavite ih na papir za pečenje i pecite oko sedam minuta. Zatim ponesite ovo slatkasto kremasto voće u spavaću sobu za desert.

ČOKOLADNI TARTUFI
Topljena čokolada jeste idealna, ali nije baš praktična. Sa druge strane čokoladni tartufi koji čine predivan penušavi ukus obmotan tankim slojem čokolade, predstavljaju savršen afrodizijak kojim možete jedno drugo da poslužite u krevetu. Dozvolite tartufima da se istope u vašim ustima, ili ih lagano prelomite zubima i pustite da se polako krem slije u usta, zatim pređite na strasan poljubac.

ŠLAG I JAGODE
Šlag po celom telu već je postao izlizana fora, treba vam nešto kreativnije. Zato napravite sami krem, koji ćće biti lakši, penušaviji i bolje ići uz savršeni ukus jagoda. Kako biste ovo uradili stavite manju metalnu posudu u drugu veću napunjenu ledom, zatim manju napunite sa dve šolje milerama ili sličnog neutralnog krema i malo šećera i mutite dok se ne sjedini. Pomešajte sa jagodama, dekorišite i uz to dodajte penušavo vino ili šampanjac, videćete efekat.

Pročitajte i  Ona je osvojila srce Rajana Lohtea: Seksi fotke Kajle Rae Reid (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *